Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ επιδιώκει χαμηλούς τόνους, αλλά απαντάει όταν προκαλείται»

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ, όπως τα μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Newsroom», ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Newsroom», ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου!

Αρχικά μίλησε για το επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Ματίας Αλμέιδα που έλαβε χώρα μετά τη λήξη του ντέρμπι των «Δικεφάλων» στην Τούμπα, τονίζοντας ότι δεν καταλαβαίνει ποια είναι η υπεράσπιση του προπονητή της Ένωσης, ο οποίος υπέπεσε σε ένα σοβαρό παράπτωμα, πιάνοντας αστυνομικό από τον λαιμό.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι γενικά θέλει να ρίχνει τους τόνους σε τέτοιες καταστάσεις, αλλά απαντάει όταν προκαλείται, ενώ σχολίασε και το αν υπάρχει ανησυχία στις τάξεις του «Δικέφαλου του Βορρά» σχετικά με πιθανή τιμωρία που αφορά το πανό που ανέβηκε από την κερκίδα των φανατικών, πριν την έναρξη του ντέρμπι.

Τέλος, μίλησε και για τα αγωνιστικά, λέγοντας ότι ο Λουτσέσκου πιστεύει ότι η όποια προπόνηση στην οποία θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του διαθέσιμους, θα βοηθήσει πάρα πολύ ακόμα και σε αυτό το σημείο της σεζόν, έτσι ώστε να εμφανίσει μια ομάδα δυνατή πνευματικά και σωματικά.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x