BCL

Περιστέρι bwin-Μούρθια: Για την παρηγοριά της τρίτης θέσης οι «Πρίγκιπες της δυτικής όχθης»!

Το Περιστέρι bwin κοντράρεται με τη Μούρθια (18:00) για τον μικρό τελικό του Basketball Champions League.

Να αποχαιρετήσει με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή εκπληκτική του πορεία στο Basketball Champions League θέλει το Περιστέρι bwin!

Το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη αντιμετωπίζει τη Μούρθια (18:00, Cosmote Sport 4, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) στον μικρό τελικό της διοργάνωσης στο Βελιγράδι, με μοναδικό στόχο την κατάκτηση της τρίτης θέσης και του μεταλλίου.

Η ομάδα των Δυτικών Προαστίων πάλεψε μέχρι το τέλος στον ημιτελικό με την Τενερίφη και η προσπάθεια που έκανε ήταν εξαιρετική, παρότι γνώρισε την ήττα με 97-93. Πλήρωσε, κατά κύριο λόγο, την αδυναμία να περιορίσει τον Κάιλ Γκάι, αλλά και τους Χουέρτας-Σερμαντίνι (σκόραραν τους 82 από τους 97 πόντους), αφού στο επιθετικό κομμάτι τα πήγε καλά, με τους Μήτρου-Λονγκ (18 πόντους), Ράγκλαντ (14 πόντους) και Ντάνγκουμπιτς (13 πόντους). Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για το Περιστέρι bwin.

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, για όλη τη διαδρομή που έχουμε κάνει ως τώρα στο Basketball Champions League, αλλά και για την παρουσία μας στο Final-4, καθώς θα είναι σπουδαίο να ολοκληρώσουμε με νίκη κι αφήνοντας θετικές εντυπώσεις την παρουσία μας στη διοργάνωση», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Στέλιος Πουλιανίτης.


Παράλληλα, το Σάββατο (27/04) ο Βασίλης Σπανούλης αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της διοργάνωσης για τη φετινή χρονιά, ενώ ο Τζο Ράγκλαντ μπήκε στην κορυφαία πεντάδα.

Στην αντίπερα όχθη, η Μούρθια έκανε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Μάλαγα, ωστόσο, στο δεύτερο μέρος φάνηκε να μην εμφανίζεται ποτέ, γνωρίζοντας την ήττα με 80-74 και τον αποκλεισμό. Ξεχώρισε ο Τοντόροβιτς με 18 και 5 ριμπάουντ, ο Κούρουκς με 12, όπως και ο Ένις με 10 και 5 ασίστ. Ούτε και στους Ισπανούς υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.

Διαιτητές: Μαρτίνς Κοζλόφσκι (Λετονία), Γάτις Σάλινς (Λετονία), Κέρεμ Μπάκι (Τουρκία)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x