Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! Ο Βασίλης Σπανούλης, που οδήγησε το Περιστέρι bwin στο Final 4 του BCL, μόλις στη δεύτερη σεζόν της καριέρας του ως head coach, είναι ο κορυφαίος προπονητής της χρονιάς στη διοργάνωση!

Στο περιθώριο μιας λαμπερής εκδήλωσης, που έλαβε χώρα πάνω στο εντυπωσιακό Glass Floor της Stark Arena το πρωί του Σαββάτου (27/4), ο Kill Bill επιβραβεύτηκε για το γεγονός ότι οδήγησε την ομάδα των Δυτικών Προαστίων στη μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας της, συνεχίζοντας ο ίδιος να σαρώνει τα βραβεία σε ατομικό επίπεδο, όπως έκανε και ως παίκτης.

Στο πλευρό του ήταν, φυσικά, η σύζυγός του, Ολυμπία Χοψονίδου, και τα έξι παιδιά τους, όπως και όλη η οικογένεια του Περιστερίου bwin, ενώ παρέλαβε το βραβείο από το τα χέρια του Μπόζινταρ Μάλκοβιτς.





Από εκεί και πέρα, ο 40χρονος Μαρσελίνιο Χουέρτας αναδείχθηκε MVP για τη σεζόν 2023/24 στο Basketball Champions League, ενώ στην καλύτερη πεντάδα της χρονιάς βρίσκεται και ο Τζο Ράγκλαντ του Περιστερίου bwin! Στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα, εξάλλου, ψηφίστηκε ο Χάντερ Χέιλ του Προμηθέα.

Τέλος, ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος, πρώην παίκτης της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, που πλέον αγωνίζεται στην ισπανική Μούρθια, κέρδισε το βραβείο του αμυντικού της χρονιάς.

Η καλύτερη πεντάδα του BCL

Τζο Ράγκλαντ (Περιστέρι bwin), Μαρσελίνιο Χουέρτας (Τενερίφη), Κέντρικ Πέρι (Μάλαγα), Όστιν Γουάιλι (Τόφας), Ντέιβιντ Κράβις (Μάλαγα).

Η δεύτερη καλύτερη πεντάδα του BCL

Χάντερ Χέιλ (Προμηθέας), Ντίλαν Ένις (Μούρθια), Λέβι Ράντολφ (Χάποελ Ιερουσαλήμ), Ντίλαν Οσετκόφσκι (Μάλαγα), Βέρνον Κάρι (Καρσίγιακα).





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x