Ευρώπη

Αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση Σμιτς: Στην pole position για την απόκτηση του Λετονού βρίσκεται η Μονακό!

Η Μονακό είναι το Νο.1 φαβορί για την απόκτηση του Ρόλαντς Σμιτς από τη Ζάλγκιρις, παρά το έντονο ενδιαφέρον και της Βαλένθια για τον Λετονό φόργουορντ.

Αλλαγή σκηνικού στην υπόθεση Ρόλαντς Σμιτς...

Χθες, αρκετά δημοσιεύματα από την Ισπανία, ανέφεραν πως η Βαλένθια είναι πολύ κοντά στο να κλείσει την Λετονό φόργουορντ της Ζάλγκιρις και μάλιστα με πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ωστόσο, το γεγονός πως οι «νυχτερίδες» κατά πάσα πιθανότητα θα μείνουν εκτός Ευρωλίγκας ενόψει της νέας σεζόν, φαίνεται πως επηρέασε την όλη υπόθεση, με τη Μονακό τη δεδομένη χρονική στιγμή να επωφελείται από την κατάσταση και να μπαίνει «σφήνα» στην απόκτησή του.

Συγκεκρικριμένα, όπως αναφέρει ο έγκυρος Ισπανός ρεπόρτερ, Τσέμα ντε Λούκας - ήταν εκείνος που αποκάλυψε χθες πρώτος τη συμφωνία Παναθηναϊκού-Ναν - οι Μονεγάσκοι είναι το Νο.1 φαβορί για την απόκτηση του 28χρονου φόργουορντ, με τη διοίκηση του συλλόγου να είναι πρόθυμη να καταβάλει το buyout στους Λιθουανούς, μιας και πριν από λίγο καιρό, ο παίκτης υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ζάλγκιρις!

Φέτος, ο Ρόναλντς Σμιτς μέτρησε 10,5 πόντους, 4,3 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x