Ελλάδα

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Ο τελικός των τελικών στην Α1 Γυναικών

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναμετρώνται στον τελικό της Α1 Γυναικών και ο νικητής παίρνει το πρωτάθλημα.

Ημέρα… τίτλου στην Α1 Γυναικών. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στις 13:30 (μετάδοση από το YouTube των Πειραιωτών και της ΕΟΚ) στον πέμπτο και τελευταίο τελικό του πρωταθλήματος, με τη νικήτρια ομάδα να κατακτά το πρωτάθλημα.

Οι έδρες έχουν «μιλήσει» ως τώρα όλη τη σεζόν, αφού ο γηπεδούχος πάντα έχει κερδίσει, ακόμη και στο Κύπελλο. Οι «ερυθρόλευκες» με νίκη θα φτάσουν τα οκτώ πρωταθλήματα και τα τρία συνεχή, ενώ οι «πράσινες» στοχεύουν στον τίτλο για πρώτη φορά μετά από το 2021 και θα είναι ο έκτος της ιστορίας τους ολοκληρώνοντας τη σεζόν με το δεύτερο νταμπλ, πρώτο από το 2000.

«Είναι ο τελευταίος τελικός. Έχουμε αγωνιστεί όλη τη σεζόν για αυτό το πλεονέκτημα και ήρθε η ώρα, να κάνουμε το τελευταίο βήμα! Θα δώσουμε τα πάντα, θα βγούμε με ψυχή, με το... μαχαίρι στα δόντια, να υπερασπιστούμε το τίτλο και την έδρα μας, με τη βοήθεια και του κόσμου», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θάνος Νίκλας.

«Ο Παναθηναϊκός έχει μαχητική. Η κάθε ήττα μας έκανε πιο δυνατές. Πάμε όλα για όλα και θα δώσουμε ό,τι έχουμε, θα είμαστε μαχήτριες ως το τέλος. Έχω σπάσει τα όρια μου φέτος και θέλω να δώσω ό,τι μπορώ ακόμα και θέλω να είμαι ένα παράδειγμα προς τις συμπαίκτριες μου. Θέλω το νταμπλ και δεν με πειράζει τι θα γίνει», ανέφερε η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κατερίνα Σωτηρίου.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Παπαπέτρου, Θεωνάς και Τεφτίκης , ενώ κομισάριοι θα είναι οι Παυλόπουλος και Μωϋσιάδης.

Οι φετινές αναμετρήσεις των δυο ομάδων:

Κανονική Περίοδος Πρωταθλήματος
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 56-55
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 74-61

Προημιτελικά Κυπέλλου
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 65-61

Τελικοί Playoffs
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 72-69
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 68-65
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 61-53
Παναθηναϊκός -Ολυμπιακός 60-50

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x