Αγγλία

«Τσεπώνουν» 60 εκατομμύρια από την πώληση του Νέτο και αναβαθμίζουν την ομάδα οι Γουλβς

Οι Γουλβς θα προχωρήσουν στην πώληση του Πέδρο Νέτο το ερχόμενο καλοκαίρι και θα αξιοποιήσουν το ποσό που θα βάλουν στα ταμεία τους για την «ανοικοδόμηση» του ρόστερ.

Το φινάλε της ποδοσφαιρικής σεζόν στην Αγγλία βρήκε τους Γουλβς στη 14η θέση, παρά το ελπιδοφόρο ξεκίνημα. Σταδιακά έπεσαν σε απόδοση, χωρίς, βέβαια, να κινδυνεύσουν. Αλλαγές θα υπάρξουν δεδομένα το ερχόμενο καλοκαίρι και μία από αυτές θα είναι η αποχώρηση του μεγαλύτερου «αστεριού» της ομάδας.

Ο Πέδρο Νέτο ετοιμάζει βαλίτσες για Μάντσεστερ ή Νιουκάστλ, αφού τόσο η Σίτι, όσο κι οι «καρακάξες» θα καταθέσουν πρόταση κοντά στα 60 εκατομμύρια λίρες για την αγορά του. Μόνο με ένα τέτοιο ποσό θα δώσουν τη συγκατάθεσή τους οι «λύκοι», προχωρώντας έτσι στην ακριβότερη πώληση ποδοσφαιριστή στην ιστορία τους!

Φυσικά, αυτά τα χρήματα θα δώσουν… ανάσα στον σύλλογο που βρέθηκε στο όριο του Financial Fair Play, ενώ σημαντικό μέρος θα διατεθεί για τη βελτίωση του ρόστερ. Η αποχώρηση του Νέτο και του Νούνες την περασμένη θερινή περίοδο αποδυνάμωσαν το σύνολο κι άρα είναι αναγκαίο να ενισχυθεί για να παραμείνει ανταγωνιστικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x