Κύπρος

Μετά τον ΑΠΟΕΛ και η ΑΕΚ Λάρνακας προχωρά σε αλλαγή προπονητή!

Λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του Σα Πίντο από τον πρωταθλητή Κύπρου, ΑΠΟΕΛ, και η δεύτερη του φετινού πρωταθλήματος, ΑΕΚ Λάρνακας, προχώρησε στην απομάκρυνση του προπονητή της!

Στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου επέστρεψε πριν από λίγες ημέρες ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος με το 1-1 στον «τελικό» απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας, πανηγύρισε το πρώτο του πρωτάθλημα μετά από πέντε χρόνια!

Παρ' όλα αυτά, οι «γαλαζοκίτρινοι» πήραν την απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους με τον Σα Πίντο, καθώς οι δύο πλευρές δεν προχώρησαν στην επέκταση της συνεργασίας τους.

Λίγες μόνο ώρες μετά το «διαζύγιο» Σα Πίντο-ΑΠΟΕΛ, η φιναλίστ του πρωταθλήματος, προέβη και εκείνη σε μια αντίστοιχη κίνηση!

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή της, η ΑΕΚ Λάρνακας γνωστοποίησε την απόφασή της να τερματίσει τη συνεργασία της με τον Ραν Μπεν Σιμόν, ευχαριστώντας τον για τα όσα πρόσφερε στον σύλλογο τους τελευταίους μήνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ Λάρνακας:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ευχαριστεί τον Ran Ben Shimon για την συνεργασία των τελευταίων μηνών και την προσφορά του από την θέση του προπονητή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

Ο Ισραηλινός τεχνικός ανέλαβε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας τον περασμένο Noέμβριο και είχε σημαντική συνεισφορά στην εξαιρετική πορεία αντεπίθεσης της ομάδας στο πρωτάθλημα. Σε αυτό το διάστημα της δεύτερης θητείας του στον πάγκο η ομάδα μας είχε απολογισμό 18 νίκες, 6 ισοπαλίες και 3 ήττες σε 27 παιχνίδια πρωταθλήματος και Κυπέλλου και δικαιωματικά ανακηρύχθηκε κορυφαίος προπονητής της χρονιάς.

Αποχωρεί σαν φίλος από την ΑΕΚ και την Λάρνακα και του ευχόμαστε ότι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x