Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Προβάδισμα ο Μουκουντί για Ολυμπιακό

Γιατί ο Μουκουντί έχει τον πρώτο λόγο να παίξει με τον Ολυμπιακό, εφόσον είναι στο 100%.

Η ΑΕΚ ανεβάζει ολοένα και περισσότερο στροφές εν όψει του ντέρμπι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό που μπορεί να είναι και καθοριστικό για την προσπάθειά της να κατακτήσει και φέτος το πρωτάθλημα.

Ο Ματίας Αλμέιδα είδε χθες με ικανοποίηση τον Αρόλντ Μουκουντί να επιστρέφει στο πρόγραμμα της ομάδας ξεπερνώντας τον τραυματισμό του. Αν ο Αργεντινός κρίνει πως ο Καμερουνέζος είναι σε καλό ρυθμό, δεδομένου ότι έλειψε για κάποιες εβδομάδες, τότε φαίνεται πως θα έχει τον πρώτο λόγο για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Ντομαγκόι Βίντα στο κέντρο άμυνας.

Κι αυτό όχι γιατί ο Άλεξ Κάλενς έκανε ένα σημαντικό λάθος στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (η εμπιστοσύνη στον Περουβιανό παραμένει ακλόνητη), αλλά γιατί ο Μουκουντί είχε κάνει πολύ καλό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στον πρώτο γύρο των playoffs.

Από εκεί και πέρα, εκτός προπόνησης έμεινε και χθες λόγω ενοχλήσεων ο Πάολο Φερνάντες, που δεν έχει κάτι σοβαρό αλλά όσο δεν επιστρέφει γίνεται αμφίβολος για την αποστολή. Πάντως διαθέσιμος είναι ο Ροδόλφο Πισάρο, σε αντίθεση με τον Λάζαρο Ρότα, που είναι τιμωρημένος και όλα δείχνουν πως θα αντικατασταθεί στο Φάληρο από τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x