Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Υπάρχει μεγάλη ανησυχία για την ασφάλεια στη Ν. Φιλαδέλφεια εν όψει τελικού»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου μετέφερε την ανησυχία που υπάρχει στη Νέα Φιλαδέλφεια για την ασφάλεια εν όψει του τελικού του Conference League με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού.

Την ανησυχία που υπάρχει στη Νέα Φιλαδέλφεια για την ασφάλεια εν όψει του τελικού του Conference League με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι πρόβλημα το θέμα της ασφάλειας. Σίγουρα σε όλες τις ομάδες υπάρχουν ανεγκέφαλοι οπαδοί και χαλασμένα μυαλά, δυστυχώς η αστυνομία έχει δείξει και σε πρόσφατα παραδείγματα πως αδυνατεί να επιβάλει την τάξη. Εδώ δεν μπορεί να κάνει τελικό Κυπέλλου με κόσμο. Υπάρχει μεγάλη ανησυχία στη Φιλαδέλφεια, δεν έχει να κάνει με την ΑΕΚ. Δεν ξέρω αν το σχέδιο της αστυνομίας ήταν να αποκλειστεί ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ», ανέφερε.

Σχολιάζοντας την πρόκριση του Ολυμπιακού είπε: «Είναι μια μεγάλη επιτυχία για τον Ολυμπιακό, για κάθε σύλλογο θα ήταν. Έχω κι εγώ φίλους Ολυμπιακούς και βλέπεις τις ιστορίες που λένε όλοι για ανθρώπους που δεν έζησαν για να βιώσουν αυτή τη στιγμή. Είναι δίκαια η πρόκριση, χθες ήταν τακτικά άριστος. Η αλλαγή στην κατάσταση που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο έπαιξε ρόλο για να έχει ο Ολυμπιακός αυτή την επιτυχία. Ο αυξημένος ανταγωνισμός βοήθησε και τον Ολυμπιακό να ψαχτεί και να αλλάξει και δεύτερο προπονητή φέτος, γιατί άλλες χρονιές μπορεί να έπαιρνε και το πρωτάθλημα με προπονητή τον Μαρτίνεθ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x