Stoiximan Super League

Γιαννιώτας: «Δεν θα σκύψουμε το κεφάλι, έχουμε δείξει μέταλλο και θα τα δώσουμε όλα»

Την απογοήτευσή του μετά το τέλος της αναμέτρησης του Λεβαδειακού με τον Παναιτωλικό, εξέφρασε ο Γιάννης Γιαννιώτας, προσθέτοντας όμως ότι η ομάδα του θα τα δώσει όλα για την παραμονή.

Δηλώσεις μετά το ισόπαλο 2-2 στην έδρα του Παναιτωλικού, έκανε ο μεσοεπιθετικός του Λεβαδειακού, Γιάννης Γιαννιώτας, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για το τελικό αποτέλεσμα και την απορία του για το γεγονός ότι παίχτηκαν δύο λεπτά έξτρα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Επιπλέον, τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν πρόκειται να σκύψουν τα κεφάλια τους και θα τα δώσουν όλα για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού:

«Πολύ δύσκολο παιχνίδι, χάσαμε κάτι πολύ σημαντικό για μας στις λεπτομέρειες. Δεν θα σταθώ στα γκολ που δεχθήκαμε αλλά ξέρω όταν δίνονται 7 λεπτά και χτυπάει παίκτης της αντιπάλου ομάδας, δεν μπορεί να δίνονται δύο έξτρα. Σεβόμαστε το παιδί του Παναιτωλικού, σταματήσαμε, δόθηκαν δύο έξτρα και μετά μπήκε το γκολ, λες και παίζαμε παράταση.

Δεν θα σκύψουμε το κεφάλι, έχουμε δείξει μέταλλο, στα playout κανείς δεν μπορεί να μας κερδίσει εύκολα, είμαστε αν όχι η κορυφαία ομάδα, η αμέσως επόμενη. Θα συνεχίσουμε, δεν θα σκύψουμε το κεφάλι και μέχρι το τελευταία σφύριγμα στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα τα δώσουμε όλα»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x