Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Τουλάχιστον έχει βάλει τις βάσεις για ένα καλύτερο πρωτάθλημα του χρόνου ο Ολυμπιακός»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε στην πορεία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και τις βάσεις που έβαλε ο Μεντιλίμπαρ για την επόμενη σεζόν.

Με αφορμή φινάλε του πρωταθλήματος ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολίασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως είναι ένα δεύτερο πρωτάθλημα που δεν ήταν καλό για τον Ολυμπιακό, καθώς ήταν και πέρσι και φέτος απλώς ο ρυθμιστής. Επισήμανε, πάντως, πως το καλό είναι ότι με την παρουσία στο τελευταίο τρίμηνο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ η ομάδα δείχνει ότι έχουν μπει οι βάσεις ώστε τη νέα σεζόν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα πιο στέρεα και να μην μείνει πίσω, όπως συνέβη την τελευταία διετία, που έτρεχε και δεν έφτανε και έμενε εκτός διεκδίκησης τίτλου.

Για το χθεσινό 2-2 με τον Παναθηναϊκό είπε πως δεν έδωσε μόνο ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και την ψυχολογία για την προετοιμασία του τελικού με τη Φιορεντίνα, αλλά έδειξε πρώτα από όλα στους ίδιους τους παίκτες πως αυτός ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που μπορεί να κάνει ανατροπές και δεν είναι ‘τρώμε ένα γκολ και χάνουμε’, όπως είχε συμβεί συνήθως αυτή τη σεζόν

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x