Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Λαμία στο Καραϊσκάκη και το προσεχές παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε πως το αυριανό παιχνίδι είναι το πρώτο σε μία σειρά έξι αγώνων σε 22 μέρες, και το μοναδικό που μπορούμε να πούμε είναι πιο εύκολο, αφού οι υπόλοιποι είναι οι δύο με την Άστον Βίλα και τα υπόλοιπα τα τρία ντέρμπι στις τελευταίες αγωνιστικές των playoffs, οπότε είναι αυτονόητο ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο για τους Πειραιώτες, πέρα από τη νίκη.

Άλλωστε, εφόσον ο ΠΑΟΚ κερδίσει την ΑΕΚ, οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν τις μαθηματικές πιθανότητές τους για τον τίτλο, εάν κερδίσουν εκείνοι και ΠΑΟΚ, και ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στο φινάλε.

Για την ενδεκάδα είπε ότι αναμένεται παίξουν οι περισσότεροι που κέρδισαν την περασμένη Κυριακή τον ΠΑΟΚ, σε μία προσπάθεια του Μεντιλίμπαρ, αφενός να συνεχίσει το ροτέισον ενόψει του Conference League, αφετέρου δε να διατηρήσουν το ρυθμό τους οι παίκτες που υπολογίζει τη Μεγάλη Πέμπτη στην Αγγλία.

Κατέληξε λέγοντας πως ατυχώς μετά την πρόκριση επί της Φενέρ φαίνεται να υπάρχει ένας αποπροσανατολισμός στην ομάδα, για την παρουσία της για πρώτη φορά στα ημιτελικά μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, κάτι που ήδη της στοίχισε το απογοητευτικό αποτέλεσμα με τον Άρη και ίσως να μην έχει γίνει κατανοητό ακόμα, ότι ο Ολυμπιακός για να δοκιμάσει να γευτεί και του χρόνου στην Ευρώπη σαν τις φετινές, θα πρέπει πρώτα από όλα να παίξει στην Ευρώπη, άρα να πάρει το εισιτήριο από το πρωτάθλημα.

Όμως εδώ και 7 αγωνιστικές παραμένει τέταρτος και αν δεν το γυρίσει, πολύ απλά θα μείνει εκτός Ευρώπη, εκτός αν ο Άρης χάσει τον τελικό του Κυπέλλου ή ο Ολυμπιακός κάνει το «μπαμ» και πάρει ο ίδιος το Conference League.

@sporfm946 Οι @Δυό Λέρες Μόνο έκαναν τους παραγωγούς του bwinΣΠΟΡ FM να... την ακούσουν για τα καλά! #fyp #fypシ゚viral #sporfm #bwinsportfm ♬ original sound - sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x