Πόλο

Λύγισε τη Βουλιαγμένη στα πέναλτι και έκλεισε ραντεβού με το Περιστέρι στα ημιτελικά του Κυπέλλου ο Απόλλων Σμύρνης

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πόλο Ανδρών πήρε ο Απόλλων Σμύρνης, επικρατώντας 12-9 στα πέναλτι της Βουλιαγμένης (8-8 η κανονική διάρκεια) και κλείνοντας ραντεβού με το Περιστέρι!

Επιβλήθηκε στα πέναλτι της Βουλιαγμένης και πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας πόλο Ανδρών ο Απόλλων Σμύρνης!

Σε ένα παιχνίδι που ήταν ντέρμπι καθ' όλη τη διάρκειά του και ολοκληρώθηκε με 8-8. η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη ήταν πιο εύστοχη στη διαδικασία των πέναλτι, επικρατώντας τελικά 12-9 και παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά, όπου θα συναντήσει το Περιστέρι.

Ο Απόλλων μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση, παίρνοντας το προβάδισμα με 6-3, με τη Βουλιαγμένη να αντιδρά και να περνά μπροστά με 8-6, 4 λεπτά πριν τη λήξη. Ωστόσο, στην «τελική ευθεία» του προημιτελικού ο Απόλλων ισοφάρισε σε 8-8, με τους Γαλανόπουλο και Τζωρτζάτο να αποκρούουν σουτ των Καλογερόπουλου και Σουσιασβίλι, με το παιχνίδι να οδηγείται στα πέναλτι.

Εκεί, οι Σουσιασβίλι, Γωνιωτάκης, Τόττης και Γαρδίκας σκόραραν για τους νικητές, με τον Γαλανόπουλο να αποκρούει το πέναλτι του Χατζή και με τον Κουρουβάνη να σουτάρει στο δοκάρι για τη Βουλιαγμένη, η οποία ηττήθηκε με 12-9.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-1, 1-3, 2-2 και 4-1 στα πέναλτι

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 2, Μπογκντάνοβιτς 1, Μόκκας, Τρούλος, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι 2, Χονδροκούκης, Γωνιωτάκης 1, Γαρδίκας 1, Τσαχιλίδης, Σολανάκης 3, Καβουσανός, Τόττης 2, Τσιαβαλιάρης.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 2, Σπάχιτς 1, Καλογερόπουλος, Αλμύρας, Ούμποβιτς, Παπασηφάκης, Γούντχεντ, Καστρινάκης, Καπότσης 4, Κουρούβανης, Σαπουνάκης, Ανδρεάδης, Χατζής 2, Σπηλιόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x