Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ίσως ευκαιρία σήμερα για τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά να ανέβει στην τρίτη θέση»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει των προσεχών αναμετρήσεων με τη Λαμία για το πρωτάθλημα και την Άστον Βίλα για το Conference League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε πως οι Πειραιώτες καίγονται να επιστρέψουν στις νίκες μετά το απογοητευτικό αποτέλεσμα με τον Άρη, οπότε δεν μπορούν να έχουν τίποτα άλλο πέρα από την επικράτηση επί της Λαμίας, ώστε το βράδυ να μάθει τι έγινε στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ αλλά και στο Παναθηναϊκός-Άρης την τύχη του, λίγες αγωνιστικές πριν από το τέλος των playoffs.

Αν οι «ερυθρόλευκοι» κερδίσουν τη Λαμία και ο ΠΑΟΚ δεν κερδίσει την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός θα μπει για πρώτη φορά στην τριάδα, αφού μέχρι τώρα στη διαδικασία των αγώνων κατάταξης είναι στην Τρίτη θέση. Από την άλλη, όμως, σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα τεθεί και μαθηματικά εκτός διεκδίκησης του τίτλου.

Όμως αν θέλει να προσπαθήσει να κάνει και του χρόνου όμορφα πράγματα στην Ευρώπη, θα πρέπει πρώτα να… βγει στην Ευρώπη, κάτι που μέχρι τώρα δεν το διασφαλίζει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x