Stoiximan Super League

Τσακίρης: «22 χαμένοι βαθμοί σε ματς που προηγήθηκε για την ΑΕΚ, μόνο 2 ήθελε για το πρωτάθλημα»

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ όπως τα μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» της ΑΕΚ μετά τον… απόηχο της απώλειας του πρωταθλήματος, αλλά και για την επόμενη ημέρα του συλλόγου, μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Αρχικά, ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» τόνισε πως οι «κιτρινόμαυροι» προσέφεραν το πρωτάθλημα και τη διεκδίκησή του πολλές φορές καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, δείχνοντας πολλάκις... αυτοκτονικές τάσεις. Ωστόσο, όπως ξεκαθάρισε ο ΠΑΟΚ άρπαξε την ευκαιρία, έκανε τρομερό φίνις στη σεζόν, κατακτώντας δικαίως τον τίτλο.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Στο τέλος της ημέρας ζήσαμε ένα υπέροχο πρωτάθλημα. Εμάς μας πονάει γιατί θέλαμε το back-to-back, το οποίο χάθηκε από μία κεφαλιά που πήγε λίγο άουτ του Ανσαριφάρντ. Βέβαια, η ΑΕΚ είχε 22 βαθμούς σε ματς που προηγήθηκε, ενώ στο τέλος χρειάστηκε μόλις 2 για το πρωτάθλημα».

Στη συνέχεια, στάθηκε στις δηλώσεις και την ανάληψη των ευθυνών από τον Ματίας Αλμέιδα, ενώ, σχολίασε και τα αγωνιστικά ζητήματα και τα θέματα των αποχωρήσεων, αλλά και των παραμονών στην ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x