Επικαιρότητα

Θρίλερ στο Μενίδι: Η γυναίκα που βρέθηκε μαχαιρωμένη είχε καταγγείλει τον σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για μια ακόμη γυναικοκτονία, καθώς το θύμα είχε καταγγείλει τουλάχιστον δύο φορές τον σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μενίδι. Γυναίκα από την Αλβανία, η οποία εκτιμάται ότι είναι κοντά στα 40, εντοπίστηκε νεκρή το πρωί σε δρόμο στο Μενίδι (στη συμβολή Πάρνηθος και Αριστοτέλους) με ένα μαχαίρι δίπλα της. Η σορός φέρει τραύματα στην κοιλιακή χώρα από το μαχαίρι.

Στην υπόθεση υπάρχει ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας και γι' αυτό οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για μια ακόμη γυναικοκτονία.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα είχε καταγγείλει τουλάχιστον δύο φορές τον σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία, ο οποίος είναι επίσης Αλβανός.

Η δεύτερη φορά ήταν τις ημέρες του Πάσχα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του skai.gr. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί της είχαν προτείνει να μεταφερθεί σε δομή, αλλά εκείνη είχε αρνηθεί.

Μάλιστα, ο σύντροφός της δικαζόταν αύριο για καταγγελία που είχε υποβάλει το θύμα.

Θρίλερ στο Μενίδι: Η γυναίκα που βρέθηκε μαχαιρωμένη είχε καταγγείλει τον σύντροφό της

Το σενάριο που εξετάζουν οι αρχές είναι ο δράστης να της είχε στήσει καρτέρι θανάτου και όταν την είδε, τη σκότωσε.

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε μπρούμυτα στη μέση του δρόμου.

Στο σημείο έχει σπεύσει κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και διενεργούνται έρευνες, ενώ εξετάζεται αν υπάρχουν κοντά κάμερες κλειστού κυκλώματος.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x