Ελλάδα

Επετειακό φιλικό των Legends 2004 με UEFA Stars για τα 20 χρόνια από το έπος της Πορτογαλίας!

Ένα σπουδαίο φιλικό απέναντι σε αστέρες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, στη γενέτειρα του Όττο Ρεχάγκελ, θα δώσουν οι Legends 2004, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από την κατάκτηση του Euro.

Είκοσι χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την κατάκτηση του Euro από την Εθνική Ελλάδας το 2004 και οι Legends 2004 έχουν ετοιμάσει μία σειρά από εκδηλώσεις, οι οποίες θα κορυφωθούν με τη διεξαγωγή ενός μεγάλου φιλικού στη γενέτειρα του Όττο Ρεχάγκελ.

Συγκεκριμένα, επί γερμανικού εδάφους στις 11 Ιουλίου, οι παίκτες που το σήκωσαν στην Πορτογαλία θα αντιμετωπίσουν τους All Stars, μια μεικτή ομάδα αποτελούμενη από θρύλους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου


«Συμπληρώνονται φέτος 20 χρόνια από τη μεγαλύτερη έκπληξη του παγκόσμιου ποδοσφαίρου σε επίπεδο εθνικών ομάδων και μία από τις σημαντικότερες στιγμές του ελληνικού αθλητισμού, η οποία ένωσε όλους τους Έλληνες δημιουργώντας ένα αξεπέραστο αίσθημα υπερηφάνιας.

Η κατάκτηση του ΕURO 2004 αποτελεί ένα ιστορικό ορόσημο, το οποίο οι Legends 2004, πάντα μαζί, πάντα μια ομάδα, γιορτάζουν φέτος με σειρά δράσεων οι οποίες θα κορυφωθούν με την κεντρική εορταστική εκδήλωση: έναν σπουδαίο ποδοσφαιρικό αγώνα στον οποίο θα αντιμετωπίσουν τους UEFA All Stars, μια μεικτή ομάδα αποτελούμενη από θρύλους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο αγώνας που θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, θα διεξαχθεί στη γενέτειρα του Όττο Ρεχάγκελ, την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024 στο Stadion Essen της Γερμανίας στις 10μ.μ. (9μ.μ. τοπική ώρα). Μια επιλογή που δεν τιμά μόνο την κληρονομιά του αρχιτέκτονα της επιτυχίας και της ομάδας που δόξασε την Ελλάδα, αλλά μας φέρνει κοντά στον Ελληνισμό της διασποράς και την πολύ μεγάλη ελληνική κοινότητα της Γερμανίας, για να γιορτάσουμε αυτή την επέτειο με τον καλύτερο τρόπο, λίγες μόνο μέρες πριν τον μεγάλο τελικό του EURO 2024.

Τα εισιτήρια για τον μεγάλο αγώνα είναι ήδη διαθέσιμα στην τιμή των 20 και 40 ευρώ, στα www.ticketmaster.de και www.legends2004.com».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x