Stoiximan Super League

Μποροβήλος: «Ο Αστέρας εξακολουθεί να βαδίζει στα πιο υψηλά σκαλοπάτια του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Ο αντιπρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρης Μποροβήλος, έστειλε τις ευχές του για το Πάσχα.

Τις ευχές του για το Πάσχα έστειλε ο Δημήτρης Μποροβήλος. Ο αντιπρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης ευχήθηκε αυτή η «σπουδαία γιορτή της Χριστιανοσύνης να αποτελέσει το φως στις ψυχές των ανθρώπων για μια κοινωνία με ειρήνη και αλληλεγγύη», ενώ αναφέρθηκε στα τμήματα του συλλόγου που συνεχίζουν να βαδίζουν στα πιο υψηλά σκαλοπάτια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά οι ευχές του:

Αγαπητοί φίλοι του ΑΣΤΕΡΑ,

Εκ μέρους των ιδιοκτητών, κ. Δημήτρη Μπάκου και κ. Γιάννη Καϋμενάκη, της διοίκησης και σύσσωμης της οικογένειας του ΑΣΤΕΡΑ, εκφράζω τις πιο θερμές ευχές για τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα σε εσάς και τις οικογένειές σας.

Εύχομαι η σπουδαία γιορτή της Χριστιανοσύνης να αποτελέσει το φως στις ψυχές των ανθρώπων για μια κοινωνία με ειρήνη και αλληλεγγύη.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εξακολουθεί να βαδίζει σε μονοπάτια ασφάλειας και μάλιστα, στα πιο υψηλά σκαλοπάτια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όλα τα τμήματα του συλλόγου μας, η αντρική ομάδα, η γυναικεία ομάδα και οι ομάδες των Ακαδημιών μας, συνεχίζουν να προσφέρουν αθλητικές επιτυχίες στον νομό μας και να αποτελούν παράδειγμα παιδείας, ήθους και αγωνιστικότητας.

Αισθανόμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι η ομάδα μας για 18η διαδοχική σεζόν θα βρίσκεται στην Super League, αισθανόμαστε υπερήφανοι για τις ιστορικές επιτυχίες της γυναικείας ομάδας στην πρώτη της συμμετοχή στην Α' Εθνική και ασφαλώς αισθανόμαστε υπερήφανοι για τη δουλειά που γίνεται στα Τμήματα Υποδομής και η οποία διακρίνεται με τα "αστεράκια" που συνεχώς γεμίζουν το πιο υψηλό επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ταυτόχρονα, όμως, αισθανόμαστε την ευθύνη απέναντι σε όλους εσάς να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο τον ΑΣΤΕΡΑ μας.

Χρόνια Πολλά!

Καλή Ανάσταση!

Καλό Πάσχα!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x