Stoiximan Super League

Βαρούχας στον bwinΣΠΟΡ FM: «O τέταρτος διαιτητής του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ δεν έκανε καλά τη δουλειά του»

Ο καθηγητής διαιτησίας, Παναγιώτης Βαρούχας, σχολίασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM, τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, αλλά και τη διαιτησία του Γερμανού, Ρόμπερτ Σρέντερ .

Στην εκπομπή «Η έφεση της Τρίτης», φιλοξενήθηκε ο καθηγητής διαιτησίας, Παναγιώτης Βαρούχας.

Συζητώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 με τον Κυριάκο Θωμαϊδη, ο κ. Βαρούχας, σχολίασε τα όσα άσχημα συνέβησαν στην Τούμπα και το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ενώ έκρινε και τη διαιτησία του Γερμανού, Ρόμπερτ Σρέντερ.

Μάλιστα τόνισε ότι ο τέταρτος διαιτητής του ντέρμπι «δικεφάλων», Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας, από την Καβάλα, δεν έκανε καλά τη δουλειά του στο συγκεκριμένο ματς, τονίζοντας ότι θα έπρεπε να έχει την εποπτεία για όσους βρίσκονταν με διαπίστευση εντός του αγωνιστικού χώρου.

Τι θα είχε συμβεί αν το έβλεπε ο διαιτητής: «Εκπλήσσομαι για τα μέτρα που λένε ότι παίρνουν. Ήταν όλοι αυτοί με άδεια μέσα στο γήπεδο; Πρέπει να γίνει ένα τέτοιο περιστατικό για να δουν ότι δεν γίνεται να υπάρχουν τόσοι διαπιστευμένοι. Ο Γερμανός διαιτητής δεν μπορεί να βάλει στο μυαλό του, αλλά δεν είναι και ευθύνη του για να δει ποιοι μπαίνουν μέσα στο γήπεδα. Ο παρατηρητής όφειλε να δει τους διαπιστευμένους. Ο τέταρτος τι δουλειά κάνει εκεί; Δεν έκανε καλά τη δουλειά του. Θα πρέπει να μην είναι εκεί μόνο για το "Θεαθήναι". »

Για τη διαιτησία του ντέρμπι: «Τα λάθη του διαιτητή δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα. Καλός ως διαιτητής ο Τσιάρας, αλλά σαν τέταρτος δεν έκανε καλά τη δουλειά του στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.»

Ακούστε μεταξύ άλλων όσα ανέφερε για τις διαιτησίες των υπόλοιπων ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x