Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Η ευκαιρία του Ολυμπιακού για Ευρώπη χωρίς προκριματικά και η απάντηση της Φιορεντίνα για τα εισιτήρια»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετά την ήττα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα αλλά και εν όψει της συνέχειας σε πρωτάθλημα και Ευρώπη μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως αύριο είναι το deadline για τη Φιορεντίνα να ενημερώσει πόσα εισιτήρια χρειάζεται για τον τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια, ώστε να αποφασίσει από τη μεριά της η UEFA τι θα κάνει με τις επιστροφές και ειδικά αν το νούμερο είναι τόσο μεγάλο όπως λένε στην Ιταλία (6.000 εισιτήρια).

Παράλληλα, σχολίασε πως αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να κερδίσει τη Φιορεντίνα, δεν θα παίξει προκριματικά στην Ευρώπη το καλοκαίρι, για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια, αφού θα έχει απευθείας παρουσία στο Europa League, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορέσει να κάνει μία όσον το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία, τη στιγμή μάλιστα κατά την οποία όλες οι άλλες ομάδες θα παίζουν Ιούλιο και Αύγουστο προκριματικά για το Champions League και το Conference League.

Για το χθεσινό ματς, είπε ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε το τελευταίο του χαρτί για το πρωτάθλημα και το «έκαψε», αφού ήταν σα… να μην το έπαιξε, με την εικόνα που είχε, λέγοντας ότι ενδεχομένως να χρειάζονταν η ενδεκάδα ακόμα μεγαλύτερο φρεσκάρισμα, κρίνοντας από το ότι ο Όρτα ήταν ο πιο καλός. Πάνω από όλα, όμως, το θέμα ήταν, όπως παραδέχθηκε προς τιμή του ο Μεντιλίμπαρ στις δηλώσεις του, ότι η ομάδα δεν μπήκε στο γήπεδο πνευματικά έτοιμη μετά την πρόκριση της Πέμπτης.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x