Το δικό του σχόλιο για την ήττα και την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα έκανε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έκανε τις αλλαγές του ο Μεντιλίμπαρ, που τις περιμέναμε, όπως έκανε και στο προηγούμενο παιχνίδι για τα πλέι οφ. Αν θέλουμε να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά, το χθεσινό παιχνίδι ήταν τελικός και ήταν λογικό να μην προχωρήσει σε περισσότερες αλλαγές και περίμενε περισσότερα πράγματα από τους ξεκούραστους παίκτες. Κανένας παίκτης στην επίθεση, ακόμα και ο Ναβάρο, δεν δικαιολόγησε την παρουσία του. Στους υπόλοιπους τομείς, όπως η πίεση στον αντίπαλο, δεν υπήρξαν», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Το θέμα είναι πως ο Ολυμπιακός δεν απέδωσε αυτά που χρειαζόταν σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Φάνηκε πως ο Ολυμπιακός έψαχνε έναν τρόπο για να πληγώσει τον ΠΑΟΚ και να πάρει το προβάδισμα. Ήταν λογικό να μην έχει ενέργεια, από ένα σημείο και μετά, ο Ολυμπιακός μετά το παιχνίδι με την Άστον Βίλα την Πέμπτη. Πήγε σε ξεκούραστους παίκτες, από τη μέση και μπροστά, για να δημιουργήσει πίεση στην άμυνα του ΠΑΟΚ, αλλά δεν το κατάφερε. Θέλεις ότι δεν μπόρεσε ο Ναβάρο, ότι τα εξτρέμ δεν ήταν σε αυτή την κατεύθυνση ή τα χαφ δεν έδωσαν τις βοήθειες που έπρεπε…», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ο Ολυμπιακός έχει πάρει δύο ντέρμπι τη φετινή σεζόν και αυτά ήταν με τον ΠΑΟΚ. Ο Μεντιλίμπαρ τόνισε πως θέλει να τερματίσει η ομάδα του στην τρίτη θέση για να μην εξαρτάται από τους άλλους το ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν. Ήταν ξεκάθαρος σε αυτό ο Βάσκος. Κρατάμε τα λόγια του και περιμένουμε να δούμε τι ομάδα θα κατεβάσει την Τετάρτη με την ΑΕΚ. Με μία ΑΕΚ, που μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ, θέλει τη νίκη στο Καραϊσκάκη, εφόσον κερδίσει ο ΠΑΟΚ τον Παναθηναϊκό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x