Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Ίδια προσέγγιση με ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ - Νίκη για να μείνει ως το τέλος στο πρωτάθλημα»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αναφέρθηκε στο πλάνο του Ραζβάν Λουτσέσκου για το αποψινό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Την ιστορική σημασία του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό (20:00) επισήμανε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Για τον ΠΑΟΚ είναι σπουδαία υπόθεση να έχει φτάσει τρία ματς πριν το φινάλε να είναι μέσα στο πρωτάθλημα. Θέλει να φτάσει να διεκδικεί τον τίτλο μέχρι την τελευταία στιγμή, αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να κερδίσει απόψε. Πρέπει να μην ξεχνάμε πως και οι δύο ομάδες έχουν στο μυαλό τους και την αποφυγή της τέταρτης θέσης. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο», ανέφερε.

«Νομίζω πως θα δούμε παρόμοια προσέγγιση με τον αγώνα με την ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ έχει αποδεχτεί πως κάποιες ομάδες έχουν καλύτερους παίκτες και φαίνεται πως θα πάει σε ένα πιο άμεσο ποδόσφαιρο και όχι σε build up. Θα πρέπει να ποντάρει στο γεγονός ότι σε επίπεδο δυνάμεων, πνευματικών και σωματικών είναι καλύτερα, όπως έδειξε και στο τελευταίο ντέρμπι», πρόσθεσε.

Όσο για το πλάνο της ενδεκάδας είπε: «Ο Κωνσταντέλιας και ο Σβαμπ θα είναι βασικοί, για τον φορ έχω μια αμφιβολία αν ο Μπράντον θα είναι βασικός ή θα μπει ο Σαμάτα που είναι καλύτερος με πλάτη. Για τη θέση του δεξιού μπακ θα δούμε αν θα επιλεγεί ο Σάστρε ή ο Ότο. Οι άλλες θέσεις είναι δεδομένες. Ο Ντεσπόντοφ είναι έτοιμος και έχει έναν συγκεκριμένο ρόλο, να έρθει να φέρει ποιότητα από τον πάγκο».

Τέλος, για το αν ο Μάκης Γκαγκάτσης θα είναι υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ είπε: «Από Δευτέρα 20 Μαΐου περιμένουμε την οριστική απόφαση του Σαββίδη και του Γκαγκάτση, για το αν θα είναι υποψήφιος ο δεύτερος για την ΕΠΟ. Δεν έχει ληφθεί ακόμη απόφαση, τα ζυγίζουν όλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x