Πόλο

Κόλιανιν: «Ήμασταν εξαιρετικοί, πετύχαμε τον πρώτο στόχο μας για φέτος»

Στην επίτευξη του πρώτου στόχου της σεζόν στάθηκε ο Χρβόγιε Κόλιανιν μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final 4 τουΤσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών.

Ο Χρβόγιε Κόλιανιν τόνισε πως όλοι οι πολίστες του Ολυμπιακού έπαιξαν καλά σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στην Μπαρτσελονέτα και πήραν δίκαια τη νίκη, τους έδωσε συγχαρητήρια και ζήτησε την ίδια συγκέντρωση και προσήλωση και στους εγχώριους στόχους.

Αναλυτικά: «Η ομάδα έκανε πολύ καλό ματς σήμερα, ένας από τους στόχους επιτεύχθηκε και συγχαίρω τους παίκτες μου για αυτό. Ένα εξαιρετικό ματς από την αρχή μέχρι το τέλος και πιστεύω ότι φύγαμε επάξια με τη νίκη, γιατί πιστέψαμε μέχρι τέλους. Συγχαρητήρια στα παιδιά και σε όλο το επιτελείο. Πλέον, στρέφουμε την προσοχή μας στους εγχώριους στόχους μας, με την επιθυμία να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό».

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς συμπλήρωσε πως: «Μια νίκη στα πέναλτι που μας έφερε την πρόκριση στο Final-4. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι. Δεν ήμασταν τόσο καλοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ειδικά στην άμυνα, αλλά στο τέλος βρήκαμε τις λύσεις και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x