Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015, 22:46

Ο NOVASPORT FM ΣΤΟ INTERNET


Διαχείριση


PREMIER PROGRESS INVESTMENTS LTD
19A Annis Komninis, P.C 1061,
Nicosia, Cyprus
Mail: info@ppi.com.cy


Ενημερωτικό Τμήμα


NovaΣΠΟΡ FM 94,6
Δαβάκη 58, Καλλιθέα Τ.Κ. 17672
Τηλ.: 210 95.79.283-5, Fax: 210 95.78.992


Στο πλαίσιο της ανάπτυξης και της εκμετάλλευσης των δυνατοτήτων της σύγχρονης τεχνολογίας από τις αρχές του 1998, δημιουργήθηκε στο Internet η νέα διαδικτυακή διεύθυνση www.sport-fm.gr

Έτσι δόθηκε η δυνατότητα να «ακούγεται» και να «φαίνεται» ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 στην επαρχία και στο εξωτερικό.

Φορέας διαχείρισης και εμπορικής εκμετάλλευσης του site είναι η εταιρεία Premier Progress Investments Limited με έδρα τη Λευκωσία. Η εταιρία εξειδικεύεται στην προώθηση και εκμετάλλευση ιστοσελίδων και συνεργάζεται με διάφορα ευρωπαϊκά online media που της έχουν εμπιστευθεί την διαφημιστική διαχείριση. Η δημοσιογραφική επιμέλεια του site ανήκει στη δημοσιογραφική ομάδα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Όπως φανερώνουν τα στοιχεία περίπου 180.000 χρήστες επισκέπτονται καθημερινά αυτό το site. Από τις επισκέψεις που γίνονται εκτός Ελλάδας οι περισσότερες είναι από Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία και ΗΠΑ. Σημαντικό ποσοστό τους προέρχεται από ξένα Πανεπιστήμια και Έλληνες φοιτητές, που σπουδάζουν σ' αυτά.

Η ιστοσελίδα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 έχει μετατραπεί σε μία τράπεζα πληροφοριών για αθλητικά θέματα και όχι μόνο. Οι επισκέπτες παίρνουν χρήσιμες χρηστικές πληροφορίες και έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται, να συνομιλούν μεταξύ τους, να σχολιάζουν, να κλείνουν συναντήσεις, να ταξιδεύουν κλπ., έτσι που δικαιωματικά υποστηρίζουμε ότι το site αποτελεί βήμα επικοινωνίας.

Τέλος αρκετοί ομογενειακοί ραδιοσταθμοί συνδέονται μαζί μας και αναμεταδίδουν με τον τρόπο αυτό σημαντικούς αγώνες, ενημερώνοντας τους απόδημους ακροατές.

Επίσης ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 προχώρησε στη δορυφορική αναμετάδοση του προγράμματός του για τους Έλληνες της διασποράς, που δε χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο, αλλά διαθέτουν σχετική τεχνική δυνατότητα λήψης.

Δείτε όλα τα άρθρα