Νέα mobile εφαρμογή

Νέα mobile εφαρμογή

  • Ενημερωθείτε εύκολα
  • Δείτε στιγμιότυπα αγώνων
  • Ακούστε ζωντανά το ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM 94,6
  • Ειδοποιηθείτε για τους αγώνες που σας ενδιαφέρουν

Διαθέσιμη τώρα στο Google Play & App Store

Νέες αθλητικές εμπειρίες

Ο ΣΠΟΡ FM ανανεώνει την No 1 αθλητική εφαρμογή για iOS και Android και σε προσκαλεί σε νέες αθλητικές εμπειρίες που θα σε εξιτάρουν.

Η εφαρμογή από την 1η οθόνη σε ενημερώνει για όλα τα σημαντικά αποτελέσματα και εξελίξεις μέσα σε ένα ευχάριστο και εύχρηστο περιβάλλον.


Διαβάζεις, ακούς, βλέπεις

Πάντα με ένα click ακούς τον Νο1 Αθλητικό Σταθμό και βλέπεις on-demand, live φάσεις και ενδιαφέροντα στιγμιότυπα από αγώνες και εκπομπές. Και για να μην χάνεις κανέναν αγώνα της αγαπημένης σου ομάδας, τον επιλέγεις από το πρόγραμμα και η εφαρμογή στον υπενθυμίζει λίγα λεπτά πριν.

Η εφαρμογή συνοπτικά περιλαμβάνει:

Τη live προβολή του ραδιοφωνικού προγράμματος του ΣΠΟΡ FM. Τελευταία αποτελέσματα, ζωντανές καλύψεις, αποκλειστικές συνεντεύξεις και όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται στο site του ΣΠΟΡ FM. Την αγαπημένη webTV ενότητα με Lives από τις εκπομπές, φάσεις και όχι μόνο. Τα μοναδικά Virals και Gossips κάθε μέρα.


Γρήγορη κι εύκολη πρόσβαση

Tα σημαντικότερα νέα με μια ματιά στην κεντρική οθόνη της εφαρμογής.

Slideshow στα πιο hot νέα, στη βασική οθόνη για να ενημερωθείς. Αθλητικές στιγμές και νέα από το χώρο όλων των σπορ για να είσαι πάντα μέσα στα πράγματα.

Όλες οι κατηγορίες μέ ένα click για άμεση πρόσβαση στα άρθρα που σε ενδιαφέρουν.

Επιπλέον, ενεργοποίησε τις ενημερώσεις σου με ένα κουμπί, κάνε αναζήτηση στην εφαρμογή και διάβασε τα πρωτοσέλιδα των ημερήσιων εφημερίδων.

Μη χάνεις ούτε λεπτό!

Be Social με την εφαρμογή του ΣΠΟΡ FM

Μοιράσου τις αθλητικές ενημερώσεις κι εμπειρίες σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Εκμεταλεύσου τα social κουμπιά στη φωτογραφία του άρθρου για να ενημερώσεις τους φίλους σου για τα ενδιαφέροντα θέματα που συναντάς στην εφαρμογή.