Stoiximan Super League

Ο Παναθηναϊκός στο «μικροσκόπιο»

Με τρομερή λειτουργία από τη μέση και μπροστά, αλλά με προβλήματα στην αμυντική του γραμμή, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να υπερπηδήσει το εμπόδιο του Εθνικού Αστέρα (3-1) και πέρασε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Φοβερή εμφάνιση από τον Ν’Ντόι, τόσο επιθετικά όσο και δημιουργικά, ο οποίος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του (20’). Καταλυτική η συμβολή και του Μάντζιου, που σημείωσε τα άλλα δύο τέρματα (25' και 49') του «τριφυλλιού».

Με τρομερή λειτουργία από τη μέση και μπροστά, αλλά με προβλήματα στην αμυντική του γραμμή, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να υπερπηδήσει το εμπόδιο του Εθνικού Αστέρα (3-1) και πέρασε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Φοβερή εμφάνιση από τον Ν’Ντόι, τόσο επιθετικά όσο και δημιουργικά, ο οποίος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του (20’). Καταλυτική η συμβολή και του Μάντζιου, που σημείωσε τα άλλα δύο τέρματα (25' και 49') του «τριφυλλιού».

Ζοσέ Πεσέιρο (4-4-2)

Γκαλίνοβιτς: Έδειξε πως χρειάζεται ακόμη χρόνο για να βρει τον παλιό του εαυτό. Στο πρώτο ημίχρονο, πιάστηκε αρκετές φορές στον «ύπνο» και μάλιστα λίγο έλειψε να του στοιχήσει, όταν το σουτ του Βλαστέλη έξω από την περιοχή, κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι (3’). Στην επανάληψη εμφανίστηκε βελτιωμένος και προέβη σε σωτήριες επεμβάσεις για την ομάδα του.

Φύσσας: Αξιόλογη εμφάνιση από τον 34χρονο αριστερό αμυντικό. Ο Τάκης αρκέστηκε στα αμυντικά του καθήκοντα, όπου και δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα.

Γκούμας: Αρκετές φορές ολιγώρησε, αλλά ευτυχώς για την ομάδα του δεν το πλήρωσε. Ο Γιάννης φάνηκε πως χρειάζεται περισσότερο χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να αξιώσει θέση βασικού στην ομάδα.

Ενακαρίρε: Υπέπεσε σε πολλά λάθη και έδειχνε να μην μπορεί να συνεργαστεί με τον Γκούμα. Αντιμετώπισε πρόβληματα όταν οι αντίπαλοι του είχαν κάτω την μπάλα, κάτι που τον έκανε να ολιγωρεί. Με τέτοιες εμφανίσεις, δύσκολα θα ξαναδεί το όνομα του στην αρχική 11αδα.

Νίλσον: Αποχώρησε τραυματίας από το ματς. Στο χρόνο που αγωνίστηκε στάθηκε αξιοπρεπέστατα στο γήπεδο. Μπορεί να μην ανέβηκε πολύ, αλλά στα αμυντικά του καθήκοντα ήταν άψογος μη αφήνοντας τους αντιπάλους να εκμεταλλευτούν τα κενά που παρατηρούνταν στο κέντρο της άμυνας του «τριφυλλιού».

Σιμάο: Έδειξε πολύ καλά στοιχεία, ειδικότερα στο πρώτο 45λεπτο. Αγωνίστηκε στη θέση του αμυντικού μέσου και έδειξε πως διαθέτει καλή τεχνική και πάθος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της διάθεσης που επέδειξε, οι πολύ δυνατές επεμβάσεις στους αντιπάλους του, ενώ αρκετές φορές μοίρασε την μπάλα χωρίς να υποπέσει σε λάθη.

Καραγκούνης: Ανέλαβε, κυρίως, την εκτέλεση των στημένων. Μάλιστα, η μια εξ αυτών βρήκε το κεφάλι του Ν’Ντόι και η ομάδα του άνοιξε το σκορ. Από την άλλη, του πιστώνεται το χαμένο πέναλτι (8’), όταν το παιχνίδι ήταν στο 0-0.

Δημούτσος: Δεν φάνηκε καθόλου σε όλο το παιχνίδι. Ο νεαρός άσος δεν πήρε πολλές μπάλες στα πόδια του και δεν μπήκε σε κανένα σημείο στο κλίμα του αγώνα.

Ρομέρο: Αποβλήθηκε ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, λόγω διαμαρτυρίας και ενώ είχε ήδη μια κίτρινη κάρτα. Όση ώρα αγωνίστηκε πραγματοποίησε καλή εμφάνιση. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο λειτούργησε ως αριστερό χαφ, έτρεξε πολύ και πραγματοποίησε μερικές καλές ενέργειες που έβγαλαν μπροστά την ομάδα του.

Μάντζιος: Πολύ καλή εμφάνιση από τον 24χρονο επιθετικό. Ο Βαγγέλης πέτυχε τα δύο τέρματα της ομάδας του, ενώ στην υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα ταλαιπώρησε τους αντίπαλους μπακ. Με την σημερινή του εμφάνιση έδειξε πως θα είναι μια πολύτιμη λύση στα πλάνα του Πεσέιρο.

Ν' Ντόι: Ο κορυφαίος της σημερινής αναμέτρησης για τους «πράσινους». Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης, δίπλα στον Μάντζιο. Εκτός του τέρματος που σημείωσε με κεφαλιά, διένυσε πάμπολλα χιλιόμετρα, αλλάζοντας συνεχώς πλευρά και αποδείχτηκε κίνδυνος- θάνατος στους αμυντικούς του Αστέρα. Στο δεύτερο μέρος, αγωνίστηκε στον άξονα και έδειξε πως η θέση του ταιριάζει. Έβγαλε πολλές κάθετες πάσες, με high light την εκπληκτική πάσα- τρύπα στον Μάντζιο, που έκανε το 3-0.

Αλλαγές

Σαριέγκι: Μπήκε στο ματς μετά τον τραυματισμό του Νίλσον. Αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως δεξί μπακ και δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα. Φυσικά, δεν ανέβηκε καθόλου με αποτέλεσμα να αρκεστεί στα αμυντικά του καθήκοντα.

Δάρλας: Αγωνίστηκε για 10 λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x