Stoiximan Super League

Ο Ολυμπιακός στο «μικροσκόπιο»

Διαβάστε την κριτική του www.sport-fm.gr στους παίκτες του Ολυμπιακού, στο νικηφόρο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Διαβάστε την κριτική του www.sport-fm.gr στους παίκτες του Ολυμπιακού, στο νικηφόρο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

Νικοπολίδης: Ο πορτιέρο του Ολυμπιακού είχε καλές τοποθετήσεις, με εξαίρεση την φάση του γκολ, όταν και έκανε άστοχη έξοδο. Στο πρώτο ημίχρονο έδιωξε ένα σουτ του Σάλμον, μέσα από την περιοχή και στην επανάληψη ήταν σταθερός.

Ζεβλάκοφ: Στο πρώτο ημίχρονο είχε προβλήματα σαν στόπερ, στην επανάληψη, όμως, ανέβασε την απόδοσή του. Η παρουσία του κρίνεται θετική.

Ραούλ Μπράβο: Και αυτός στο πρώτο 45λεπτο δεν ήταν καλός. Η φάση του γκολ του ΠΑΟΚ ξεκινά από την πλευρά του. Στην επανάληψη βελτιώθηκε και λίγο πριν το τέλος, έδιωξε με το κεφάλι σωτήρια, πριν η μπάλα φτάσει στον Λάκη και στην συνέχεια στα δίχτυα του Ολυμπιακού.

Τοροσίδης: Είχε λάθος τοποθέτηση στην φάση του γκολ του ΠΑΟΚ. Κατά τ’ άλλα είχε καλή παρουσία. Σημείωσε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού και έβαλε το δικό του λιθαράκι στην ανατροπή.

Ζούλιο Σέζαρ: Μία κρύο, μια ζέστη ήταν ο Βραζιλιάνος αμυντικός. Δεν ήταν σταθερός, κάτι που παρά λίγο να κοστίσει περισσότερο στον Ολυμπιακό.

Στολτίδης: Ετρεξε πολύ, όπως κάνει πάντα. Είχε αρκετές καλές στιγμές στο παιχνίδι του, αλλά από κάποιο σημείο και μετά κουράστηκε, κάτι που είναι λογικό.

Λεντέσμα: Αγωνίστηκε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Πατσατζόγλου: Μπήκε στην θέση του Λεντέσμα. Αργησε να μπει στον ρυθμό του παιχνιδιού. Στην επανάληψη έκανε καλή και αθόρυβη δουλειά.

Γκαλέτι: Άλλο ένα καλό παιχνίδι από τον Αργεντινό. Οι σέντρες του είναι «φαρμάκι» και από το δικό του πόδι προήλθε το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού. Καλή παρουσία από τον Γκαλέτι, που σίγουρα πρέπει να πάρει ανάσες.

Τζόρτζεβιτς: Εκπληκτικό παιχνίδι από τον Σέρβο. Παρά την ηλικία του ανέβαινε και κατέβαινε συνεχώς την αριστερή πλευρά. Από τα πόδια του περνάει το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού.

Κοβάσεβιτς: Ηταν, μαζί με τον Τζόρτζεβιτς, ο κορυφαίος του Ολυμπιακού. Εβαλε το δεύτερο γκολ και απασχόλησε πολλές φορές τους αντιπάλους αμυντικούς. Άλλο ένα πολύ καλό ματς από τον Ντάρκο.

Λούα Λούα: Είχε ένα δοκάρι στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Ξεκίνησε φουριόζος, αλλά στην συνέχεια η απόδοσή του έπεσε. Ηταν επιπόλαιος στην τελική προσπάθεια, έκανε πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις του και κάποιες φορές θα μπορούσε να ήταν πιο ομαδικός.

Κωνσταντίνου: Μπήκε στην θέση του Λούα Λούα. Εχασε μια καλή ευκαιρία, με κεφαλιά, αλλά είχε και κακές στιγμές. Θέλει οπωσδήποτε ένα γκολ για να του φύγει το άγχος.

Μήτρογλου: Αγωνίστηκε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x