Stoiximan Super League

Πεσέιρο: «Συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου…»

Ιδιαίτερα χαρούμενος για την πολύ σημαντική νίκη που πήρε η ομάδα του κόντρα στην ΑΕΚ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ζοσέ Πεσέιρο, ο οποίος δεν παρέλειψε να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους διαιτητές για τη συμπεριφορά μου στο ημίχρονο». Από την άλλη, ο Λορένσο Σέρα Φερέρ τόνισε: «Οι παίκτες έπαιξαν περισσότερο με βάση το συναίσθημα και λιγότερο τη λογική». Για «διακωμώδηση του αθλήματος» έκανε λόγο ο Τραϊανός Δέλλας.

Ιδιαίτερα χαρούμενος για την πολύ σημαντική νίκη που πήρε η ομάδα του κόντρα στην ΑΕΚ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ζοσέ Πεσέιρο, ο οποίος δεν παρέλειψε να απολογηθεί για τη συμπεριφορά του: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους διαιτητές για τη συμπεριφορά μου στο ημίχρονο». Από την άλλη, ο Λορένσο Σέρα Φερέρ τόνισε: «Οι παίκτες έπαιξαν περισσότερο με βάση το συναίσθημα και λιγότερο τη λογική». Για «διακωμώδηση του αθλήματος» έκανε λόγο ο Τραϊανός Δέλλας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο τεχνικών:

«Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα που μας φέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Ήταν μια δίκαιη νίκη, αξίζαμε το δεύτερο γκολ. Δώσαμε χώρο στους αντιπάλους μας και έτσι δεχτήκαμε ένα τέρμα που δεν έπρεπε. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους διαιτητές για τη συμπεριφορά μου στο ημίχρονο. Η ΑΕΚ έχει καλό σύνολο και της εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια. Έχουμε 7 νίκες σε ισάριθμα ματς και πιστεύω ότι μας αξίζει η κορυφή. Πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να κοιτάξουμε μπροστά. Έχουμε ανάγκη το rotation γιατί έχουμε πολλούς αγώνες μπροστά μας», επισήμανε ο Ζοσέ Πεσέιρο.

Μιλώντας για την επιλογή του να χρησιμοποιήσει τον Βαγγέλη Μάντζιο, ο τεχνικός των «πρασίνων», ανέφερε: «Έπαιξε όχι μόνο γιατί έπρεπε να ξεκουραστούν κάποιοι αλλά και γιατί έχει καλή απόδοση».

«Το ντέρμπι χαρακτηρίστηκε από τις προσωπικές μονομαχίες. Οι παίκτες έπαιξαν περισσότερο με βάση το συναίσθημα και λιγότερο τη λογική. Φτάσαμε κοντά στην ισοφάριση αλλά δεν τα καταφέραμε. Μία ομάδα από τις δύο φάνηκε ότι δεν ήθελε να παίξει. Οι πολλές διακοπές στο παιχνίδι δεν επέτρεψαν να παιχτεί σωστό ποδόσφαιρο. Ο Παναθηναϊκός είχε ένταση στο παιχνίδι του. Εμείς από τη μεριά μας μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε αλλά δεν σταθήκαμε τυχεροί», δήλωσε από τη μεριά του ο Λορένσο Σέρα Φερέρ.

Όταν ρωτήθηκε για την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Τραϊανός Δέλλας, ο Ισπανός τεχνικός σχολίασε: « Δεν είδα τίποτα στη φάση του Δέλλα. Δεν υπήρχε παράβαση κατά τη γνώμη μου. Ο ίδιος διαιτητής πέρυσι μας είχε αδικήσει στον αγώνα με το Αιγάλεω τιμωρώντας τον Μπρούνο Τσιρίλο. Γιατί έδωσε κόκκινη στο Δέλλα και κίτρινη στον Ν’ Ντόι;».

Τέλος, σχετικά με το φραστικό επεισόδιο που είχε με τον Γιώργο Καραγκούνη, ο Φερέρ ανέφερε: «Καθένας έχει τη δική του άποψη και δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω».

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Μαρτσέλο Μάτος: «Δείξαμε από ότι θα κερδίσουμε από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε στο γήπεδο. Πλέον βρισκόμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά το δύσκολο είναι να διατηρηθούμε εδώ. Έχουμε καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε για να τα καταφέρουμε».

Γιόσου Σαριέγκι: «Είμαι χαρούμενος. Ήταν μεγάλη νίκη και ικανοποιήσαμε και τον κόσμο που ήρθε για να μας στηρίξει. Η διακοπή του πρωταθλήματος θα μας δώσει τη δυνατότητα να ξεκουραστούμε. Η νίκη δεν ήρθε εύκολα. Μετά το γκολ που δεν έπρεπε να το δεχτούμε τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για εμάς». Αναφερόμενος στην ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος, σχολίασε: «Στο γήπεδο υπήρχε μια ωραία ατμόσφαιρα. Μια ομάδα σαν τον ΠΑΟ χρειάζεται να παίζει σε γεμάτο γήπεδο».

Αντρέας Ίβανσιτς: «Ήταν μια σημαντική νίκη που μας φέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Πρέπει όμως να έχουμε και ανάλογη συνέχεια. Η ομάδα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο παρά τις αλλαγές και δείχνει την ποιότητά της».

Ελίνι Δημούτσος: «Χρειάζεται το rotation. Δεν δημιουργείται κανένα πρόβλημα αφού η ομάδα κερδίζει παρά τις συχνές αλλαγές στην ενδεκάδα. Το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Λάρισα είναι δύσκολο αλλά θα προσπαθήσουμε για το θετικό αποτέλεσμα».

Γιούγκερν Μάχο: «Έγινε ένα καλό παιχνίδι. Δεν μπήκαμε καλά. Δεχτήκαμε δύο γκολ, προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε». Αναφερόμενος στην επιλογή του να έρθει το καλοκαίρι στην ΑΕΚ, τόνισε: «Είμαι ευτυχισμένος στην ΑΕΚ. Η συμπεριφορά του κόσμου και της διοίκησης προς το πρόσωπό μου είναι η καλύτερη».

Τραϊανός Δέλλας: «Ήταν ένα ντέρμπι με δυνατές μονομαχίες. Κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο ήταν καλύτερος ο Παναθηναϊκός και στο δεύτερο εμείς. Βέβαια, ο ΠΑΟ στάθηκε πιο τυχερός». Αναφερόμενος στη φάση με τον Ν’ Ντόι που του στοίχησε την αποβολή του, ο πολύπειρος αμυντικός επισήμανε: «Λυπάμαι γιατί πρόκειται για διακωμώδηση του αθλήματος. Δεν χτύπησα τον Ν’ Ντόι, αυτός ήρθε πάνω μου. Περιμένω από τον αθλητικό δικαστή να ζητήσει το βίντεο του αγώνα για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Περιμένω και από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να συνετίσει τον ποδοσφαιριστή. Πράγματι είχαμε ένα επεισόδιο μετά τον αγώνα. Τον πλησίασα και του είπα να σέβεται τους αντιπάλους και αυτός με έβρισε στα αγγλικά. Ο κ.Καλόπουλος λέει ότι δεν είδε τη φάση και απορώ που μου έδειξε εμένα κόκκινη και του Ν’ Ντόι κίτρινη. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ν’ Ντόι κάνει θέατρο. Περιμένω από τους ανθρώπους που θέλουν να αλλάξουν το ποδόσφαιρο και ειδικά από τον πρόεδρο της Super League να κάνουν κάτι».

Επιμέλεια: Αγγελική Παπαμιχαήλ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x