Stoiximan Super League

Σενάρια ΠΑΟ για Ογκουνσότο!

Οι μέρες της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου πλησιάζουν και τα σενάρια περί απόκτησης ή παραχώρησης ποδοσφαιριστών δίνουν και παίρνουν! Μετά το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον νεαρό επιθετικό της Ίντερ, Γκόραν Σλαβκόφσκι, ήρθε να προστεθεί και το όνομα του πρώην στράικερ του Εργοτέλη, Πάτρικ Ογκουνσότο, ως επιλογή ενίσχυσης των «πρασίνων»! Αφιέρωμα στον Γιόσου Σαριέγκι από το ισπανικό περιοδικό «Don Balon». Το μυαλό στη έχουν οι παίκτες του Πεσέιρο.

Οι μέρες της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου πλησιάζουν και τα σενάρια περί απόκτησης ή παραχώρησης ποδοσφαιριστών δίνουν και παίρνουν! Μετά το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον νεαρό επιθετικό της Ίντερ, Γκόραν Σλαβκόφσκι, ήρθε να προστεθεί και το όνομα του πρώην στράικερ του Εργοτέλη, Πάτρικ Ογκουνσότο, ως επιλογή ενίσχυσης των «πρασίνων»! Αφιέρωμα στον Γιόσου Σαριέγκι από το ισπανικό περιοδικό «Don Balon». Το μυαλό στη Λάρισα έχουν οι παίκτες του Πεσέιρο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ιταλικού περιοδικού «Guerin Sportivo», ο 24χρονος Νιγηριανός άσος της Βέστερλο βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του «τριφυλλιού», ενώ αποκαλύπτεται και το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, ανάμεσά τους και οι Αϊντχόφεν και Φέγενορντ! Το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής:

«Παρότι πέρυσι πέτυχε 20 γκολ, ο Πάτρικ Ογκουνσότο παραμένει "άκαπνος" φέτος στη Βέστερλο και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από την ομάδα τον Ιανουάριο. Ενδιαφέρον για τον παίκτη, που έγινε γνωστός στην Ευρώπη από τον Εργοτέλη, έχουν ήδη δείξει η Αϊντχόφεν, η Φέγενορντ, η Μπεσίκτας, ο Παναθηναϊκός και κάποιες ρωσικές ομάδες».

«Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πεσέιρο»

Μπορεί η άφιξη του Γιόσου Σαριέγκι στη χώρα μας να μην προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση, ωστόσο στην Ισπανία αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο. Για του λόγου το αληθές, το ισπανικό περιοδικό «Don Balon» αφιέρωσε λίγες γραμμές για τον Βάσκο αμυντικό του Παναθηναϊκού, αναγνωρίζοντάς του πως έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ζοσέ Πεσέιρο.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε έναν από τους προορισμούς που επιθυμούν οι Ισπανοί ποδοσφαιριστές. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Γιόσου Σαριέγκι. Γεννημένος πριν από 28 χρόνια, ο κεντρικός αμυντικός δεν είχε αγωνιστεί ποτέ έξω από τη χώρα των Βάσκων. Ο πρώην παίκτης των Μπεασαϊν, Αλαβές, Εϊμπάρ και Αθλέτικ Μπιλμπάο δέχθηκε το καλοκαίρι την πρόταση του Παναθηναϊκού. Στα τελευταία παιχνίδια έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, Ζοσέ Πεσέιρο».

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x