Champions League

ΛΑΤΣΙΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2 (Τελικό)

.

90+4' Λήξη του αγώνα.

80+3' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Μήτρογλου στηνθέση του Τζόρτζεβιτς.

87' Απευθείες εκτέλεση φάουλ του Σιβίλια, η μπάλα στην αγκαλιά του Νικοπολίδη.

83' Πάσα του Στολτίδη στον Τζόρτζεβιτς απο τα αριστερά, ο αρχηγός κάνει ένα δυνατό σουτ αλλά η μπάλα καταλήγει πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι του Μπαλότα.

81' Κίτρινη κάρτα για τον Τοροσίδη.

77' Αλλαγή για τη Λάτσιο. Σκαλόνι στη θέση του Μπεχραμί.

76' Μετά απο εκτέλεση φάουλ ο Στεντάρντο πιάνει την κεφαλιά από κοντινή θέση όμως η μπάλα περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ολυμπιακού.

75' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Μενδρινός στη θέση του Πατσατζόγλου.

73' Ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Λεντέσμα ο Στεντάρντο κάνει την κεφαλιά και η μπάλα καταλήγει άουτ.

71' Αλλαγή για τη Λάτσιο. Μεγκνί στη θέση του Μουταρέλι.

68' Κίτρινη κάρτα στον Κοβάβιτς.

66' Στην αντεπίθεση ο Κοβάσεβιτς δίνει έξυπνα στον Τζόρτζεβιτς εκείνος πασάρει στον Γκαλέτι που δεν καταφέρνει μέσα από την μεγάλη περιοχή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

64' ΓΚΟΟΟΛ! Έξυπνο άνοιγμα του Στολτίδη στα αριστερά, όπου βγήκε γρήγορα ο Τζόρτζεβιτς. Ο τελευταίος έκανε τη σέντρα στην περιοχή όπου ο έξυπνα τοποθετημένος Κοβάσεβιτς πλάσαρε απο κοντά.

63' Αλλαγή για τη Λάτσιο. Ντε Σιλβέστρι στη θέση του Κολάροφ.

62' Κίτρινη κάρτα στον Λεντέσμα του Ολυμπιακού.

59' Μακρινή κάθετη μπαλιά προς τον Πάντεφ που επιχειρεί στο σουτ αλλά η μπάλα μπλοκάρεται απο τον Νικοπολίδη.

56' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Κοβάσεβιτς στη θέση του Λούα Λούα.

55' Πάσα του Γκαλέτι απο τα δεξιά προς τη μεγάλη περιοχή, τη μπάλα βρίσκει με το κεφάλι ο Πατσατζόγλου, αλλά αυτή καταλήγει άουτ.

52' Μετά απο κόρνερ του Κολάροφ, ο Νικοπολίδης διώχνει τη μπάλα με τα πόδια αφού είχε προηγηθεί πάνω του φάουλ του Κολάροφ που δεν καταλογίστηκε.

46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

46' Σουτ του Μουντιγκάι που βρέθηκε ανενόχλητος λίγο έξω απο τη μεγάλη περιοχή αλλά ο Νικοπολίδης μπλόκαρε σταθερά.

45+2' Λήξη του πρώτου μέρους

45' Κίτρινη κάρτα στον Τζόρτζεβιτς.

41' Σουτ του Λεντέσμα της Λάτσιο στην κίνηση λίγο έξω απο τη μεγάλη περιοχή αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.

35' ΓΚΟΟΟΛ!Ο Στολτίδης βρέθηκε στην περιοχή, άνοιξε την μπάλα δεξιά στον Γκαλέτι που έκανε το κοντρόλ και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στην κλειστή γωνία του Μπαλότα.

34' Σουτ μακρινό του Γκαλέτι, η μπάλα στην αγκαλιά του Μπαλότα.

30' ΓΚΟΟΟΟΛ! Μετά απο μια μακρινή μπαλιά ο Ρόκι δεν προλαβαίνει τη μπάλα που βγαίνει, ωστόσο ο βοηθός δεν το είδε και στο γύρισμα ο Πάντεφ απο κοντά την έσπρωξε στα δίχτυα.

14' Φάουλ του Τζόρτζεβιτς απο τα αριστερά, ο Πατσατζόγλου πιάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα καταλήγει πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι των Ιταλών

Σχόλιο: Καλός ο ρυθμός του αγώνα. Καμιά σημαντική φάση για τις δύο ομάδες που προσπαθούν να κυριαρχήσουν στο χώρο του κέντρου.

1' Έναρξη του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Άντζας, Πάντος, Πατσατζόγλου, Λεντέσμα, Στολτίδης, Γκαλέτι, Τζόρτζεβιτς, Λούα Λούα.

Λάτσιο (Ντέλιο Ρόσι): Μπαλότα, Στεντάρντο, Κολάροφ, Μουταρέλι, Μάουρι, Σιβίλια, Ρόκι, Πάντεφ, Λεντέσμα, Μουντιγκάι, Μπεχράμι.

Διαιτητής: Χάουαρντ Μέλτον Γουέμπ (Αγγλία), Βοηθοί: Ντάρεν Καν, Μάικλ Μούλαρκεϊ.

Γήπεδο: Ολίμπικο

Πριν το ματς...

Ραντεβού με την ιστορία του έχει ο Ολυμπιακός απόψε (21:45, ΝΕΤ και SuperΣΠΟΡ FM 94,6), αφού με θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Λάτσιο στο «Ολίμπικο» θα βρεθεί μια ανάσα από την πρόκριση στη φάση των «16» του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να παρουσιάσουν πρόσωπο ανάλογο αυτού που έδειξαν στη Βρέμη και τη Μαδρίτη, απέναντι σε Βέρντερ και Ρεάλ αντίστοιχα και να φέρουν σε πέρας τη δύσκολη αποστολή τους.

Στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι η νίκη, ωστόσο και η ισοπαλία κάθε άλλο παρά αρνητικό αποτέλεσμα θα είναι. «Μια ισοπαλία δεν θα είναι άσχημο αποτέλεσμα για εμάς, αλλά θα είναι επικίνδυνο να παίξουμε για την ισοπαλία», τόνισε ο 47χρονος προπονητής στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στην Ιταλία. «Η Λάτσιο είναι μία καλή ιταλική ομάδα και το έδειξαν στην αναμέτρηση με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι καλά οργανωμένοι αμυντικά, αλλά τους περιμένουμε να μας επιτεθούν», πρόσθεσε.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά πλάνα, όπως όλα δείχνουν, οι «ερυθρόλευκοι» θα φορέσουν το ευρωπαϊκό τους κοστούμι, δηλαδή το κλασικό 4-5-1. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ και Άντζας θα αποτελέσουν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, ενώ τα άκρα θα καλύπτουν οι Τοροσίδης και Πάντος. Τα τρία αμυντικά χαφ θα είναι οι Λεντέσμα, Πατσατζόγλου και Στολτίδης, με τον Τζόρτζεβιτς να κινείται αριστερά και τον Γκαλέτι δεξιά, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Λούα Λούα.

Σύμμαχος των έντεκα ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού θα είναι οι περίπου 8.000 φίλοι της ομάδας, που θα βρεθούν στο πλευρό της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x