Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Γεώργαρος: «Κλειδί για εμάς το ματς με τα Τρίκαλα»

Η Ερυθραία με το ξεκίνημα της σεζόν στην Α2, ήταν ένα από τα πρώτα φαβορί για την άνοδο. Μετά την ολοκλήρωση των πρώτων 11 αγωνιστικών όμως, τα πράγματα δεν πάνε έτσι ακριβώς όπως τα είχαν σχεδιάσει οι άνθρωποι των «νεοφώτιστων». Ο Τζίμης Γεώργαρος μίλησε στο www.sportfm.gr για τη μέχρι τώρα πορεία του Πανερυθραϊκού αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αναφέρθηκε και στο επερχόμενο παιχνίδι με τα Τρίκαλα το οποίο χαρακτήρισε «κλειδί» για την πορεία της ομάδας στη συνέχεια του φετινού «Μαραθωνίου» της Α2.

Η Ερυθραία με το ξεκίνημα της σεζόν στην Α2, ήταν ένα από τα πρώτα φαβορί για την άνοδο. Μετά την ολοκλήρωση των πρώτων 11 αγωνιστικών όμως, τα πράγματα δεν πάνε έτσι ακριβώς όπως τα είχαν σχεδιάσει οι άνθρωποι των «νεοφώτιστων». Ο Τζίμης Γεώργαρος μίλησε στο www.sportfm.gr για τη μέχρι τώρα πορεία του Πανερυθραϊκού αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αναφέρθηκε και στο επερχόμενο παιχνίδι με τα Τρίκαλα το οποίο χαρακτήρισε «κλειδί» για την πορεία της ομάδας στη συνέχεια του φετινού «Μαραθωνίου» της Α2. «Θεωρώ πως τόσο για εμάς όσο και για αυτούς το συγκεκριμένο ματς είναι αρκετά κρίσιμο» ήταν τα πρώτα λόγια του έμπειρου πλέι μέικερ για να συνεχίσει με το «δεν ξέρω τελικά τι θα γίνει αλλά πρέπει οπωσδήποτε να το κερδίσουμε αυτό το ματς. Ήδη έχουμε χάσει αρκετά παιχνίδια και έχουμε βρεθεί ουκ ολίγες φορές προ εκπλήξεων. Ενδεχόμενη νίκη μας το Σάββατο θα μας βάλει και πάλι στον σωστό δρόμο και αυτό είναι που θέλουμε όλοι στην ομάδα».

Αναφορικά με τη μέχρι στιγμής διαμορφωθείσα κατάσταση στο πρωτάθλημα σχολίασε πως « ποτέ δεν ξέρεις ποια αγωνιστική μπορείς να χάσεις και από ποιόν. Βλέπουμε πως σχεδόν όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν και να χάσουν παντού. Μέχρι στιγμής μου έχει κάνει θετική εντύπωση το Πανόραμα που δείχνει να έχει αρκετά καλή ομάδα. Πιστεύω πως όποια ομάδα κάνει 20 και παραπάνω νίκες θα είναι αυτή που θα ανέβει και κατηγορία. Επίσης σημαντικό είναι να κρατήσεις και την έδρα σου “καθαρή” και αυτό το έχουν καταφέρει μόνο τα Τρίκαλα και η Δάφνη μέχρι στιγμής». Όσο για τις ομάδες που έχουν κάνει αρνητική εντύπωση στον αριστερόχειρα πλέι μέικερ είπε « ο Απόλλωνας Πάτρας και ο Σπόρτιγκ δεν αξίζουν να βρίσκονται τόσο χαμηλά στη βαθμολογία. Δεν παίζουν όμως τα “ονόματα” και τα μπάτζετ μπάσκετ αλλά οι παίκτες».

Αντώνης Κατσίκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x