Stoiximan Super League

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ- ΟΦΗ 3-1 (Τελικό)

.

90+ Λήξη του ματς.

86' Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Ο Λαρόκ στη θέση του Γκάντζεφ

81' Αλλαγή για τον ΠΑΟ. Ο Σιμάο στη θέση του Τζιόλη

80' ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ και πάλι για τον Παναθηναϊκό. Ο Τζίολης έπιασε την κεφαλιά μέσα από τη περιοχή, τη γύρισε στον Σαλπιγγίδη και εκείνος επίσης με κεφαλιά έγραψε το 3-1

80' Κίτρινη κάρτα στον Μπαρκαουάν του ΟΦΗ.

78' ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ Άμεση απάντηση από τους γηπεδούχους. Ο Καραγκούνης κινήθηκε από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή, έκανε την παράλληλη πάσα, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό του ΟΦΗ και ευνιδίασε τον Τζόρβα που πέρασε κάτω από τα πόδια του.

76' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ για τον ΟΦΗ. Σε μία φάση που δεν μοίριζε γκολ, ο Λεοζίνιο πήρε τη μπάλα στο κέντρο, έκανε μια πάσα- τρύπα στον Νουαφόρ και εκείνος μπροστά από τον Μάλαρτζ ισοφάρισε.

74' Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Ο Μονιάκης στη θέση του Αρβανίτη

70' Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Ο Λεοζίνιο στη θέση του Πόποβιτς

67' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Παπαδόπουλος στη θέση του Μάντζιου.

65' Η κατοχή παραμένει στα πόδια των "πράσινων", χωρίς όμως να έχουν καταφέρει να τη μετουσιώσουν σε γκολ

60' Ακίνδυνος παραμένει ο ΟΦΗ, σε αντίθεση με τον αντίπαλο που προσπαθεί να πετύχει και δεύτερο γκολ

55' Οι "πράσινοι" κρατούν το υπέρ τους σκορ, χωρίς πρόβλημα

50' Ο Τζιόλης έκλεψ τη μπάλα έξω από την περιοχή, έκανε κατευθείαν το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των Κρητικών.

49' Κίτρινη κάρτα στον Γκάντζεφ του ΟΦΗ.

47' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Τζόρβα

46' Έναρξη του β' ημιχρόνου.

45+1 Ληξη του πρώτου μέρους

43' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Ρομέρο στη θέση του τραυματία Ίβανσιτς

41' Κίτρινη κάρτα στον Αρβανίτη του ΟΦΗ

34' Πολύ καλό σουτ του Τζιόλη έξω από την περιοχή, ο Τζόρβας έδιωξε με γροθιές σε κόρνερ.

29' Ίδιο το σκηνικό, με τον Παναθηναϊκό να έχει την κατοχή της μπάλας

23' Φοβερή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Ο Μπαρκαουάν έκανε το σουτ από το σημείο του πέναλτι, η μπάλα κόντραρε, έφτασε δεξιά στον Ισά και εκείνος μόνος του σούταρε και ο Μάλαρτζ έπεσε όμορφα και μπλόκαρε

21' Φανερά αποπροσανατολισμένοι οι παίκτες του ΟΦΗ, που δεν μπορούν να γίνουν απειλητικοί.

16' Καλή στιγμή και πάλι για τους "πράσινους". Ο Ίβανσιτς εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, ο Τζιόλης έπιασε μια δυνατή κεφαλιά, αλλά ο Τζόρβας με φοβερή απόκρουση γλίτωσε την ομάδα του.

14' Ο Μάτος έπιασε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άοθυ

8' Ακυρωθέν γκολ για τον Παναθηναϊκό. Ο Καραγκούνης έκανε το μακρυνό σουτ, ο Τζόρβας απέκρουσε και ο Σαλπιγγίδης, που βρισκόταν σε θέση οφσάιντ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

6' ΓΚΟΟΟΟΟΛ για τους γηπεδούχους. Ο Ίβανσιτς έκανε το ένα δύο με τον Σαλπιγγίδη, μπήκε από τα αριστερά της περιοχής, γύρισε παράλληλα και ο Μάντζιος προ κενής εστίας έκανε το 1-0

6' Καλύτερος ο Παναθηναϊκός στα πρώτα λεπτά του αγώνα.

1' Έναρξη του ματς

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Ζοσέ Πεσέιρο): Μάλαρτζ, Μάτος, Μόρις, Γκούμας, Σαλπιγγίδης, Καραγκούνης, Τζιόλης, Βύντρα, Μάντζιος, Ίβανσιτς, Νίλσον

ΟΦΗ (Γιώργος Παράσχος): Τζόρβας, Μπαρκαουάν, Αρβανίτης, Ταραλίδης, Σίμιτς, Πίτσος, Πόποβιτς, Νουαφόρ, Ισά, Ρουμπάκης, Γκάντζεφ

ΓΗΠΕΔΟ: Απόστολος Νικολαΐδης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Αραμπόπουλος (Φθιώτιδας), Καρατζίκας (Αθηνών)

Πριν το ματς:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το σύστημα που έπαιξε ο Παναθηναϊκός στην Μαδρίτη, απέναντι στην Ατλέτικο, αλλά και στο τελευταίο 30λεπτο του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο, στην Νέα Σμύρνη, θα εφαρμοστεί ξανά από τον Ζοσέ Πεσέιρο. Οι «πράσινοι» έδειξαν ότι με το 4-3-3 είναι πιο δημιουργικοί και ο Πορτογάλος δεν έχει λόγο να το αλλάξει. Αυτή, λοιπόν, θα είναι η διάταξη των «πρασίνων» στο ματς της Κυριακή με τον ΟΦΗ. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το Σάββατο, με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού να αφήνει εκτός αποστολής τους Τάκη Φύσσα, Φίλιππο Δάρλα και Ελίνι Δημούτσο, που θα εκτίσει την ποινή του (έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες), όπως επίσης και τους Ορέστη Καρνέζη, Στέφανο Σιόντη, Θανάση Τσίγκα, Αντονι Σέριτς, Εζεκίελ Γκονζάλες, Σωτήρη Λεοντίου και Τζόζεφ Ενακαρίρε.

Στην προπόνηση, όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Ατλέτικο ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα. Οι υπόλοιποι, μετά το ζέσταμα, έκαναν ασκήσεις στα σπριντ και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα και στημένες φάσεις. Ατομικό ακολούθησε ο Τζόζεφ Ενακαρίρε.

0ΦΗ

Εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έμεινε ο Γκέρμπερ. Ο άσος του ΟΦΗ δεν ταλαιπωρείται από κάποιου είδους τραυματισμό, αλλά θα απουσιάσει για προσωπικούς λόγους. Ο Γιώργος Παράσχος δεν έχει να αντιμετωπίσει άλλα προβλήματα και υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, ανακοίνωσε την αποστολή απαρτίζουν οι: Τζόρβας, Γεωργίου, Αλέκος Κουνενάκης, Πίτσος, Μονιάκης, Ρουμπάκης, Μπαρκαουάν, Ισσά, Αρβανίτης, Πλουσής, Γκάντσεφ, Λεοζίνιο, Σίμιτς, Πόποβιτς, Σταθόγλου, Λαρόκ, Ταραλίδης και Νουαφόρ. H αναχώρηση των Κρητικών από το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» έχει προγραμματιστεί για τις 16.45, με προορισμό το «Ελ. Βενιζέλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x