Stoiximan Super League

Ο Παναθηναϊκός στο «μικροσκόπιο»

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ξεπεράσει την «ψυχρολουσία» ύστερα από την ισοφάριση του ΟΦΗ και εν τέλει πήρε τη νίκη με σκορ 3-1. Σε γενικές γραμμές οι «πράσινοι» παρουσίασαν καλό πρόσωπο, και με τους Μάτος, Σαλπιγγίδη και Τζιόλη να βρίσκονται σε θέση… οδηγού, κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς κα, πλέον, ι θα μπορούν να κάνουν ήρεμα Χριστούγεννα…

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ξεπεράσει την «ψυχρολουσία» ύστερα από την ισοφάριση του ΟΦΗ και εν τέλει πήρε τη νίκη με σκορ 3-1. Σε γενικές γραμμές οι «πράσινοι» παρουσίασαν καλό πρόσωπο, και με τους Μάτος, Σαλπιγγίδη και Τζιόλη να βρίσκονται σε θέση… οδηγού, κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς κα, πλέον, ι θα μπορούν να κάνουν ήρεμα Χριστούγεννα…

Ζοσέ Πεσέιρο: 4-3-3

Μάλαρτζ: Μία φορά χρειάστηκε να επέμβει και μάλιστα γλίτωσε την ομάδα του από βέβαιο κίνδυνο. Στην υπόλοιπη διάρκεια του ματς δεν ανησύχησε και ήταν σταθερός.

Γκούμας: Πολύ καλή εμφάνιση από τον αρχηγό. Αγωνίστηκε παθιασμένα και δεν άφησε σε κανένα σημείο του αγώνα να φανεί η απουσία του Σαριέγκι. Σίγουρος στις μεταβιβάσεις του, ο αμυντικός του «τριφυλλιού» δείχνει πως παρά τον μικρό χρόνο συμμετοχής του τη φετινή σεζόν, παραμένει μια αξιόπιστη λύση στα χέρια του Πεσέιρο.

Βύντρα: Θετική παρουσία από τον Λουκά. Αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας και συχνά- πυκνά ανέβαινε και λειτουργούσε ως χαφ. Έκανε τα… συνηθισμένα του λαθάκια, αλλά ευτυχώς για την ομάδα του δεν τα πλήρωσε.

Μόρις: Ηγετική φυσιογνωμία στην άμυνα του «τριφυλλιού». Δεν είχε πολύ δουλειά σήμερα. Όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει, το έκανε με επιτυχία. Μια φορά ολιγώρησε και η ομάδα του το πλήρωσε με γκολ του Νουαφόρ.

Νίλσον: Για ακόμη ένα ματς απέδειξε πως φέτος είναι η χρονιά του. Ο Σουηδός μπακ βοήθησε πολύ την ομάδα του τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά, μιας και τα ανεβάσματα του ήταν αρκετά.

Μάτος: Απέδειξε και πάλι πως είναι απαραίτητος στην ομάδα. Ο Βραζιλιάνος για ακόμη ένα ματς ήταν ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο και κέντρο και την επίθεση του Παναθηναϊκού, ενώ στο ανασταλτικό κομμάτι έκοψε πολλές από τις αντεπιθέσεις του ΟΦΗ, γυρίζοντας σε αρκετά σημεία του αγώνα στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Τζιόλης: Πολύ καλό ματς από τον νεαρό χαφ. Ο Αλέκος καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα έτρεξε πολύ, άλλαζε πλευρά με τον Καραγκούνη (δεξιά) και βοήθησε τόσο στο ανασταλτικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι. Πολλά από τα σουτ που επιχείρησαν οι «πράσινοι» έξω από την περιοχή.. έφυγαν από τα δικά του πόδια.

Καραγκούνης: Αγωνίστηκε στον άξονα και έδειξε πως η θέση αυτή του ταιριάζει καλύτερα. Ο Γιώργος έτρεξε- για άλλο ένα ματς- πολύ, άλλαξε αρκετές φορές πλευρά και έδωσε βοήθειες στον επιθετικό τομέα.

Σαλπιγγίδης: Για ακόμη ένα ματς έβαλε και αυτός το… χεράκι του στη σημερινή νίκη των «πράσινων», καθώς πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του. Στο πρώτο μέρος δεν πήρε τις πάσες που θα ήθελε, με αποτέλεσμα να μην φανεί. Στην επανάληψη, ανέβασε την απόδοση του, προσπάθησε πολύ και τελικά δικαιώθηκε.

Μάντζιος: Είχε διάθεση και ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Ο Βαγγέλης έτρεξε πολύ, δεν κράτησε τη μπάλα παραπάνω από όσο χρειαζόταν και σε γενικές γραμμές συνέβαλλε στην αγχωτική νίκη της ομάδας του.

Ίβανσιτς: Ο μεγάλος άτυχος της βραδιάς. Ο Αυστριακός μέσος αποχώρησε τραυματίας λίγα λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου μέρους. Το διάστημα που αγωνίστηκε έδειξε τον καλό του εαυτό, πήρε πολλές μπάλες στα πόδια του, ενώ οι περισσότερες επιθέσεις της ομάδας του ξεκίνησαν από εκείνον. Φυσικά ήταν εκείνος που έκανε την παράλληλη πάσα- βάλτο στον Μάντζιο με το οποίο άνοιξε το σκορ η ομάδα του.

Αλλαγές:

Ρομέρο: Αντικατέστησε τον Ίβανσιτς και αγωνίστηκε στον άξονα. Πήρε μπάλες, έκανε παιχνίδι και με λίγα λόγια έκανε την αποχώρηση του Αυστριακού να περάσει- σχεδόν- απαρατήρητη.

Σιμάο: Αγωνίστηκε για δέκα λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί.

Παπαδόπουλος: Μπήκε στο 67’ και δεν κατάφερε να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα του.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x