Ελλάδα

Διαφωνία Δρόσου-Αγγέλου για «Ίμπο»

Ένας παίκτης όπως ο Ιμπραίμ Κουτλουάι είναι λογικό να ενδιαφέρει κάθε σύλλογο, αφού μπορεί να κάνει τη διαφορά με την αξία του και την εμπειρία. Διαφωνία υπήρξε μεταξύ του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Δρόσου και του τεχνικού της ομάδας Βαγγέλη Αγγέλου για το θέμα. Ο μεν ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» επιθυμούσε διακαώς την απόκτηση του Τούρκου φόργουορντ, ενώ ο Έλληνας προπονητής διαφώνησε με αυτή την προοπτική, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει χώρος στο ρόστερ για τον «Ίμπο».

Ένας παίκτης όπως ο Ιμπραίμ Κουτλουάι είναι λογικό να ενδιαφέρει κάθε σύλλογο, αφού μπορεί να κάνει τη διαφορά με την αξία του και την εμπειρία. Διαφωνία υπήρξε μεταξύ του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Δρόσου και του τεχνικού της ομάδας Βαγγέλη Αγγέλου για το θέμα.

Ο μεν ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» επιθυμούσε διακαώς την απόκτηση του Τούρκου φόργουορντ, ενώ ο Έλληνας προπονητής διαφώνησε με αυτή την προοπτική, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει χώρος στο ρόστερ για τον «Ίμπο». Αποτέλεσμα να υπάρξει διαφωνία μεταξύ των δυο πλευρών και να αποσυρθεί τελικώς το ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x