Ελλάδα

Στον «αέρα» η ΑΕΚ!

Σε κρίσιμη καμπή βρίσκεται το μέλλον της μπασκετικής ΑΕΚ, μετά τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Δημήτρης Δρόσος απειλεί με αποχώρηση σε περίπτωση που δεν τηρηθούν όλοι οι όροι του συμφωνητικού που υπογράφηκε το περασμένο καλοκαίρι. Το πρόβλημα προκύπτει από τον τρόπο με τον οποίο ο Δημήτρης Δρόσος θα πρέπει να καταβάλει τα 3.7 εκατ. ευρώ που έχει δεσμευθεί ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Φιλίππου, ως ο σύνολο των οφειλών της ΚΑΕ προς τρίτους. η μεταγραφή του Ιμπραϊμ Κουτλουάι.

Σε κρίσιμη καμπή βρίσκεται το μέλλον της μπασκετικής ΑΕΚ, μετά τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Δημήτρης Δρόσος απειλεί με αποχώρηση σε περίπτωση που δεν τηρηθούν όλοι οι όροι του συμφωνητικού που υπογράφηκε το περασμένο καλοκαίρι. Το πρόβλημα προκύπτει από τον τρόπο με τον οποίο ο Δημήτρης Δρόσος θα πρέπει να καταβάλει τα 3.7 εκατ. ευρώ που έχει δεσμευθεί ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Φιλίππου, ως ο σύνολο των οφειλών της ΚΑΕ προς τρίτους.

Βάσει της συμφωνίας που είχε υπάρξει μεταξύ των δυο πλευρών, ο Δημήτρης Δρόσος θα πρέπει να πληρώσει 600.000 (300.000 ο ίδιος και τα υπόλοιπα από τον Φιλίππου) και σε ένα χρόνο 1 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, έχει αμφιβολίες για το κατά πόσον είναι αυτό το ποσό που πρέπει να καταβάλει ή είναι μεγαλύτερο. Φοβάται ότι ίσως προκύψουν και άλλοι που θα ζητήσουν χρήματα που τυχόν να τους οφείλει η «Ένωση».

Γι’ αυτό το λόγο και εάν δεν πάρει πρώτα τις απαραίτητες εγγυήσεις, είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει. Από την άλλη, η πλευρά του Γιάννη Φιλίππου διαβεβαιώνει ότι τηρούνται όλα τα συμφωνηθέντα. Μάλιστα, ίσως υπάρξει συνάντηση πριν μπει το 2008 μεταξύ των δυο ανδρών για να διευκρινιστούν κάποια πράγματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x