Γενικά

Στην Μπεσίκτας ο Κυργιάκος!

Ο Σωτήρης Κυργιάκος γίνεται ο πρώτος Έλληνας που θα φορέσει φανέλα τουρκικής ομάδας!. Ο αμυντικός της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης έχει συμφωνήσει με την Μπεσικτάς, σύμφωνα με την “Hyrriyet”, και θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας από την γειτονική χώρα από τον προσεχή Ιανουάριο.

Ο Σωτήρης Κυργιάκος γίνεται ο πρώτος Έλληνας που θα φορέσει φανέλα τουρκικής ομάδας! Ο αμυντικός της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης έχει συμφωνήσει με την Μπεσικτάς, σύμφωνα με την “Hyrriyet”, και θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας από την γειτονική χώρα από τον προσεχή Ιανουάριο.

Η τουρκική εφημερίδα κάνει και ένα αφιέρωμα στον διεθνή στόπερ έχοντας ως τίτλο:

"Ο πρώτος Έλληνας που θα αγωνιστεί σε τουρκική ομάδα"

Σύμφωνα με τους Τούρκους, λοιπόν, ο Sotis θα γίνει συμπαίκτης με τους Ρικαρντίνιο και Ρουστού και θα αγωνίζεται στην τουρκική Λίγκα, αφού η νέα του ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League, ούτε να συνεχίσει στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, καθώς τερμάτισε τέταρτη στον όμιλο της.

Ο Έλληνας διεθνής διανύει μία από της καλύτερες σεζόν της καριέρας του φέτος, καθώς έχει πετύχει 2 γκολ σε 13 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί με τον γερμανικό σύλλογο. Ο υψηλόσωμος σέντερ μπακ βοήθησε και την Εθνική μας ομάδα να προκριθεί στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας τον προσεχή Ιούνιο, σημειώνοντας γκολ σε δύσκολα παιχνίδια της Εθνικής, αλλά και τα δύο που χάρισαν τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα μας μέσα στην έδρα της Νορβηγίας.Οικονομικές απολαβές και διάρκεια συνεργασίας του με τον τουρκικό σύλλογο δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Μαυρούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x