Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1 (Τελικό)

.

90΄+4 Λήξη του παιχνιδιού.

90΄+3 Κίτρινη κάρτα στον Ρονάλντο.

90΄+2 Σουτ του Σαλπιγγίδη έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ.

90΄ Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων.

86΄ Κίτρινη κάρτα στον Τζιόλη.

86΄ Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό, στη θέση του Ρομέρο πέρασε ο Σιμάο.

83΄ Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό, στη θέση του Παπαδόπουλου πέρασε ο Εντόι.

80΄ Αλλαγή για τον Άρη, στη θέση του Νέτο πέρασε ο Χαβίτο.

80΄ Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό, στη θέση του Φύσσα πέρασε ο Βύντρα.

78΄ Κίτρινη κάρτα στον Παπαδόπουλο του Άρη.

76΄ Μεγάλη φάση για τον Άρη. Ο Σανσόν έκανε τη σέντρα από τα δεξιά,ο Σιστόν έπιασε την κεφαλιά, ωστόσο οι Μάλαρτζ με μία ακόμα εκπληκτική του επέμβαση έδιωξε ετη μπάλα.

74΄ Διαγώνιο σουτ του Παπαδόπουλου από τα αριστερά μέσα από την περιοχή, ο Χαλκιάς έδιωξε σε πρώτη δάση, ο Ρονάλντο απομάκρυνε, η μπάλα κατέληξε στον Τζιόλη που έκανε το σουτ που έφυγε άουτ.

71΄ Κίτρινη κάρτα στον Παπαδόπουλο του Παναθηναϊκού.

63΄ Αλλαγή για τον Άρη, στη θέση του Ίβιτς πέρασε ο Πρίττας.

55΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Έπειτα από μπαλιά του Μάτος, ο Παπαδόπουλος πήρε την κεφαλιά πασά μέσα από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε στον Σαλπιγγίδη ο οποίος μόνος του απέναντι από τον Χαλκιά δεν κατάφερε με σουτ να τον νικήσει, καθώς ο πορτιέρο του Άρη έδιωξε με τα χέχρια τη μπάλα.

52΄ Αλλαγή για τον Άρη, στη θέση του Κάλβο πέρασε ο Σιστόν.

50΄ Ο Καραγκούνης εκτέλεσε το φάουλ, ο Παπαδόπουλος έπιασε τη γυριστή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, όμως ο Χαλκιάς με εξαιρετική επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.

48΄ Μεγάλη φάση για τον Άρη. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Αουρέλιο ο Κόκε έπιασε δυνατή κεφαλιά απ την καρδιά της άμυνας του Παναθηναϊκού, ο Μάλαρτζ όμως έπεσε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του και με εκαιαρετική επέμαβαση έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.

46΄ Ξεκίνησε το δεύτερο 45λεπτο.

45΄ Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

45΄ ο Σανσόν βγάζει ωραία μπαλιά για τον Παπαδόπουλο που που βρίσκεται στο ύψος της μικρής περιοχής, αυτός έκανε το σουτ το οποίο κατέληξε άουτ.

44΄ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!Ο Μάτος έκανε την πάσα για τον κινούμενο από τα δεξιά Ρομέρο, ο Αργεντινός πάσαρε ωραία για τον Σαλπιγίδη κοντράροντας ταυτόχρονα η μπάλα στον Ρονάλντο, ο επιθετικός του Παναθηναϊκού με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χαλκιά κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του.

33΄ Ο κινούμενος από τα αριστερά Ρομέρο πάσαρε για τον Σαλπιγγίδη, αυτός μπήκε στην περιοχή έκανε από πλάγια το δυνατό σουτ, όμως η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

32΄ Έχει πέσει ο ρυθμός του αγώνα, ενώ δεν έχει σημειωθεί κάποια αξιόλογη φάση στα τελευταία λεπτά.

26΄ Κίτρινη κάρτα στον Φύσσα.

19΄Σουτ του Ρομέρο λίγο έξω από την περιοχή, ο Χαλκιάς πέφτει και με δεύτερη προσπάθεια μπλοκάρει τη μπάλα.

11΄ Γρήγορος ο ρυθμός του παιχνιδιού, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν από νωρίς το γκολ.

Μακρινό σουτ του Τζιόλη, η μπάλα έφυγε άουτ.

Σουτ του Καραγκούνη έξω από την περιοχή, έπεσε και μπλόκαρε στο αριστερί κάθετο δοκάρι ο Χαλκιάς.

Ο Ρομέρο πάσαρε στον επερχόμενο από τα αριστερά προς την περιοχή του Άρη Σαλπιγγίδη, αυτός έκανε το σουτ που κατέληξε άουτ.

1΄ Έναρξη του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αρης: Χαλκιάς, Νέτο, Μάρκο Αουρέλιο, Ρονάλντο, Παπαδόπουλος, Νεμπεγλέρας, Γκαρσία, Σανσόν, Κάλβο, Ιβιτς, Κόκε.

Παναθηναϊκός: Μάλαρτζ, Μάτος, Μόρις, Γκούμας, Ρομέρο, Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης, Φύσσας, Καραγκούνης, Τζιόλης, Νίλσον.

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Μπιτσίδης (Θράκης), Ίτσκος (Σερρών)

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

Πριν το ματς

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η αναμέτρηση του Αρη με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «πράσινοι» δεν έχουν άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών και θέλουν μόνο τη νίκη σε αυτό το ματς. Από την άλλη, οι «κίτρινοι» θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις μετά το "διπλό" στο "Καυταντζόγλειο".

ΑΡΗΣ

Το ίδιο σχήμα που παρέταξε στον αγώνα με τον Ηρακλή, θα «κατεβάσει» ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στον αγώνα της Κυριακής (30/12) με τον Παναθηναϊκό, στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η μόνη αλλαγή που αναμένεται να κάνει είναι ο Τόνι Κάλβο, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό. Η 20αδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς: Χαλκιάς, Κέλεμεν, Αβ. Παπαδόπουλος, Νέτο, Ρονάλντο, Κυριάκος, Κόκε, Βανγκέλι, Γκουγκουλιάς, Καράμπελας, Κάλβο, Μάρκο Αουρέλιο, Φελίπε, Γκαρσία, Γόγολος, Σιστόν, Χαβίτο, Νεμπεγλέρας, Πρίττας, Ιβιτς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μετά τον Αντρέας Ίβανσιτς και ο Ελίνι Δημούτσος δεν θα αγωνιστεί απέναντι στον Αρη. Ο νεαρός μέσος αποκλείστηκε από την αποστολή για λόγους τακτικής και όχι λόγω κάποιου τραυματισμού. Στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το κυριακάτικο ματς, έκανε ατομικό πρόγραμμα ο Τζόσεφ Ενακαρίρε. Ο Αφρικανός αμυντικός έμεινε εκτός αποστολής, όπως και οι Ορέστης Καρνέζης, Φίλιππος Δάρλας, Έκι Γκονζάλες, Στέφανος Σιόντης, Θανάσης Τσίγκας, Σωτήρης Λεοντίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x