Γερμανία

«Ο Γκέκας κάνει καλά τη δουλειά του»

Τι κι αν ο Φάνης Γκέκας έχει πετύχει οκτώ γκολ στον πρώτο γύρο της Bundesliga. Οι άνθρωποι της Λεβερκούζεν δεν δηλώνουν ικανοποιημένοι από την απόδοσή του. «Έχει πρόβλημα στην κατανόηση του παιχνιδιού και αυτό σίγουρα έχει να κάνει με την επικοινωνία. Πρέπει να λύσει το πρόβλημα της γλώσσας», δήλωσε ο προπονητής του, Μίχαελ Σκίμπε. Η απάντηση ήρθε δια στόματος του μάνατζερ του Λαρισαίου φορ, Πολ Κουτσολιάκου: «Ο Φάνης δεν ήρθε για να δίνει διαλέξεις στα γερμανικά, αλλά για να σκοράρει και κάνει καλά τη δουλειά του. Αν δεν τον άφηναν στον πάγκο ίσως τώρα να ήταν πρώτος σκόρερ», τόνισε.

Τι κι αν ο Φάνης Γκέκας έχει πετύχει οκτώ γκολ στον πρώτο γύρο της Bundesliga. Οι άνθρωποι της Λεβερκούζεν δεν δηλώνουν ικανοποιημένοι από την απόδοσή του. «Έχει πρόβλημα στην κατανόηση του παιχνιδιού και αυτό σίγουρα έχει να κάνει με την επικοινωνία. Πρέπει να λύσει το πρόβλημα της γλώσσας», δήλωσε ο προπονητής του, Μίχαελ Σκίμπε.

Η απάντηση ήρθε από τον μάνατζερ του Λαρισαίου φορ, Πολ Κουτσολιάκο, ο οποίος θεωρεί πως οι «ασπιρίνες» δεν εμπιστεύονται όσο θα έπρεπε τον διεθνή επιθετικό. «Ο Φάνης είναι στη Λεβερκούζεν για να βάζει γκολ και όχι για να κάνει διαλέξεις στα γερμανικά. Με την Μπόχουμ βγήκε πέρυσι πρώτος σκόρερ χωρίς να μιλά γερμανικά. Και ο Λούκα Τόνι δεν μιλά λέξη στα γερμανικά. Ο Φάνης καταλαβαίνει τα πάντα και μπορεί να συνεννοηθεί με τους συμπαίκτες του, ενώ για σημαντικά πράγματα υπάρχει πάντα ένας διερμηνέας. Κάνει καλά τη δουλειά του και αν δεν τον άφηναν στον πάγκο ίσως τώρα να ήταν πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Ένας επιθετικός χρειάζεται εμπιστοσύνη. Αν του δείξουν εμπιστοσύνη, θα συνεχίσει να σκοράρει. Θα βάλει πάνω από 15 γκολ και θα ίσως αναδειχθεί ξανά πρώτος σκόρερ», τόνισε ο ατζέντης.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x