Stoiximan Super League

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2 (Τελικό)

ψ

90+6 Λήξη αναμέτρησης.

90+4 Ο διαιτητής διακόπτει και πάλι το παιχνίδι.

90+2 Το παιχνίδι συνεχίζεται έπειτα από διακοπή πέντε λεπτών.

87' Ο διαιτητής έχει διακόψει προσωρινά το παιχνίδι εξαιτίας των υβριστικών συνθημάτων που ακούγονται.

84' Ο Τζόρτζεβιτς επιχείρησε ένα σουτ από θέση πλάγια αριστερά, το οποίο κατέληξε άουτ.

81' Ο Γκαρσία εκτελεί το φάουλ, ο Γιαντσής με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο επόπτης ακυρώνει λανθασμένα το γκολ.

81' Αλλαγή: Την θέση του Πουρσανίδη πήρε ο Πετρόπουλος.

81' Κίτινη κάρτα: Τοροσίδης.

80' Κίτρινη κάρτα: Νούνιες.

78' Αλλαγή: Ο Κατσικογιάννης στη θέση του Σίσιτς.

77' Αλλαγή: Ο Έμερσον στη θέση του Παπαδόπουλου.

74' Κίτρινη κάρτα: Μενδρινός

73' Ο Γιάτσης από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε με κεφαλιά να νικήσει τον Νικοπολίδη.

72' ΓΚΟΛ! 1-2. Ο Λούα Λούα κέρδισε τις κόντρες, η μπάλα έφτασε στον Κοβάσεβιτς, ο οποίος από το ύψος της μεγάλης περιοχής με υποδειγματικό πλασέ έστειλε την μπάλα στο ''παραθυράκι'' του Πάρντο και έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό.

71' Κίτρινη κάρτα: Μαυρογενίδης.

70' ΓΚΟΛ! 1-1. Ο Νούνιες από τα αριστερά βρήκε τον Κοβάσεβιτς, ο οποίος με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα.

68' Κίτρινη κάρτα: Πάρντο (Ηρακλής).

64' Αλλαγή: Ο Νούνιες στη θέση του Σέζαρ (Ολυμπιακός).

59' ΓΚΟΛ! 1-0. Λάθος εκτίμηση του Νικοπολίδη, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Κατσιαμπής ήρθε από πίσω και άνοιξε το σκορ για τον Ηρακλή.

54' Αλλαγή: Ο Μενδρινός στη θέση του Στολτίδη (Ολυμπιακός).

49' Ο Λούα Λούα από καλή θέση σουτάρει ψηλά άουτ.

47' Κίτρινη κάρτα: Παπαδόπουλος (Ηρακλής).

46' Έναρξη δεύτερου μέρους.

45' Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

44' Ο Γιάντσης λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή κάνει το σουτ, η μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Νικοπολίδη.

38' Ο Χλωρός κερδίζει στο σπριντ τον Άντζα, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε βρήκε στην εξωτερικ΄΄η πλευρά των διχτύων του Νικοπολίδη.

35' Ο Τζόρτζεβιτς με ανοιχτό το πεδίο μπροστά του δοκομάζει ένα σουτ εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα καταλήγει στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Πάρντο.

29' Ο Μαρκές σενρτάρει από τα δεξιά, ο Κτσιαμπής παίρνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα καταλήγει στα χέρια του Νικοπολίδη.

25' Ο Παπαδόπουλος δοκιμάζει ένα σουτ από μακρυά, αλλά η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ.

18' Στην εξέλιξη της φάσης και μετά την εκτέλεση του κόρνερ από τον Τζόρτζεβιτς, ο Άντζας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

17' Ο Στολτίδης έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τζόρτεβιτς, βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Ηρακλή, ωστόσο νικήθηκε από τον Πάρντο, ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ.

15' Παιχνίδι κέντρου στο Καυταντζόγλειο, χωρίς φάσεις.

6' Ο Τζόρτζεβιτς εκτελεί κόρνερ από τα δεξιά, οι αμυντικοί του Ηρακλή δεν μπορούν διώξουν, ωστόσο το τακουνάκι που επιχείρησε ο Σέζαρ πέρασε λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι του Πάρντο.

1'Έναρξη αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Πεντράθα):Πάρντο, Παπαστεριανός, Ιωαννίδης, Κατσαμπής, Μαλαγκουένο, Πουρσανίδης, Παπαδόπουλος, Μαυρογενίδης, Γιάντσης, Χλωρός, Μάρκες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Λεμονής): Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Σέζαρ, Στολτίδης, Κοβάτσεβιτς, Τζόρτζεβιτς, Ζεβλάκοβ, Άντζας, Λούα Λούα, Τοροσίδης, Σίσιτς.

ΓΗΠΕΔΟ: "Καυταντζόγλειο''
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πολατιάν (Πέλλας), Βοηθοί: Αραμόπουλος (Φθιώτιδας), Βλάχος (Γρεβενών).

Πριν το ματς:

Σε κακή συνήθεια τείνει να γίνει η δυσκολία του Ολυμπιακού να πάρει εκτός έδρας νίκη. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στο «Καυταντζόγλειο» τον Ηρακλή με στόχο να επιστρέψουν στα διπλά. Από την άλλη, ο «Γηραιός» προέρχεται από ισοπαλία με την Καλαμαριά και θέλει επιστροφή στις νίκες.

ΗΡΑΚΛΗΣ

Χωρίς Σμπόντσακ και Ραγκουέλ θα παραταχθεί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, ο Ηρακλής. Ο προπονητής του Ηρακλή, Άνχελ Πεντράθα, ανέλυσε το παιχνίδι των αντιπάλων στους παίκτες του και τον τρόπο που θα πρέπει να τους αντιμετωπίσουν. Στο πρόγραμμα δεν πήραν μέρος ο Σμπόντσακ, που δεν μπόρεσε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα, ο Ραγκουέλ με τον Παπαζαχαρία, που έκαναν ατομικό πρόγραμμα, όπως και οι Κολίτσι και Κομβολίδης, που έκαναν θεραπεία.

Στο τέλος της προπόνησης ο Πεντράθα ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, η οποία είναι η εξής: Μπαντής, Πάρντο, Κατσαμπής, Μαλαγκουένιο, Μαυρογενίδης, Γιαννούλης, Ιωαννίδης, Παπαστεριανός, Πουρσανίδης, Παπαδόπουλος, Έμερσον, Ροντρίγκο, Τσίνεγκε, Γκαρσία, Μαρίνκοβιτς, Νικολόπουλος, Γιάντσης, Χλωρός, Μάρκες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απών από την αναμέτρηση του Σαββάτου απέναντι στον Ηρακλή στο «Καυταντζόγλειο», για τη 15η αγωνιστική, θα είναι ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ο Αργεντινός δεξιός χαφ του Ολυμπιακού ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο και δεν συμπεριλήφθηκε από τον Τάκη Λεμονή στην αποστολή για την αναμέτρηση της Θεσσαλονίκης. Εκτός μάχης είναι επίσης ο Ραούλ Μπράβο, παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες προπονείτο κανονικά. Επίσης, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Λεντέσμα, Νε και Ντομί και ο τιμωρημένος Πάντος. Στη διάθεση του 47χρονου προπονητή των «ερυθρολεύκων» τίθενται οι Στολτίδης, Πατσατζόγλου, Κωνσταντίνου (που ήταν τραυματίες) και Τζόρτζεβιτς (που ήταν τιμωρημένος), ενώ για πρώτη φορά σε αποστολή βρίσκεται ο νεοαποκτηθείς Μίρνες Σίσιτς.

Τη 18μελή αποστολή των «ερυθρολεύκων» αποτελούν οι: Νικοπολίδης, Σηφάκης, Άντζας, Χ. Σέζαρ, Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Πατσατζόγλου, Τοροσίδης, Στολτίδης, Τζόρτζεβιτς, Μενδρινός, Κωνσταντίνου, Νούνιες, Κοβάσεβιτς, Λούα Λούα, Μήτρογλου, Κατσικογιάννης και Σίσιτς. Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, πιθανότατα θα έχει την ακόλουθη σύνθεση: Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Άντζας, Σέζαρ, Πατσατζόγλου, Στολτίδης, Τζόρτζεβιτς, Σίσιτς, Λούα Λούα, Κοβάσεβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x