Stoiximan Super League

ΟΦΗ-ΑΡΗΣ 0-1 (Τελικό)

.

90+4 Λήξη αναμέτρησης.

89' Αλλαγή: Ο Χαβίτο πήρε τη θέση του Κόκε (Άρης).

83' Κίτρινη κάρτα: Γκαρσία (Άρης).

82' Αλλαγή: Ο Σταυρακάκης πήρε τη θέση του Αρβανίτη (ΟΦΗ).

81' Κίτρινη κάρτα: Ντρούλις (ΟΦΗ).

75' Δυνατό διαγώνιο σουτ του Αουρέλιο, η μπάλα μόλις άουτ.

74' Αλλαγή: Ο Ντρούλιτς στη θέση του Γκάντσεφ. (ΟΦΗ).

72' ΓΚΟΛ! 0-1. Ο Σανσόν έδωσε στον Ίβιτς, ο οποίος με ένα δυνατό διαγώνιο σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τζόρβα.

63' Κίτρινη κάρτα: Κουνενάκης (ΟΦΗ).

61' Αλλαγή: Ο Λεοζίνιο παίρνει τη θέση του Πόποβιτς (ΟΦΗ)

61' Κίτρινη κάρτα: Πόποβιτς (ΟΦΗ).

60' Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον ΟΦΗ με τον Πόποβιτς, ο οποίος απέναντι από τον Χαλκιά πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα του Άρη. Στη συνέχεια της φάσης ανατράπηκε από τον Χαλκιά, αλλά ο διαιτητής διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

56' Αλλαγή: Ο Ίβιτς στη θέση του Σιστόν (Άρης).

54' Κίτρινη κάρτα: Νουαφόρ (ΟΦΗ).

49' Σουτ του Ταραλίδη, η μπάλα έφυγε άουτ.

46' Έναρξη δεύτερου μέρους.

45' Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

44' Κίτρινη κάρτα: Πίτσος.

42' Όμορφη συνεργασία μεταξύ των Νουαφόρ, Σίμιτς και Πίτσου, το σουτ του τελευταίου πέρασε λίγο άουτ.

39' Οι Σίμιτς και Ταραλίδης έπαιξαν το ένα-δυο, ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή, το σουτ του όμως μπλόκαρε εύκολα ο Χαλκιάς.

27' Ο Τζόρβας έδιωξε με υπερένταση σε τετ α τετ με τον Σιστόν.

24' Ο Σανσόν έκανε το σουτ με το αριστερό από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή, ωστόσο δεν ανησύχησε τον Τζόρβα.

13' Κίτρινη κάρτα: Ισά (ΟΦΗ).

9' Νέο σουτ από τους παίκτες του ΟΦΗ, αυτή τη φορά με τον Ταραλίδη, ο Χαλκιάς και πάλι είναι εκεί που πρέπει.

7' Έπειτα από προσπάθεια του Σίμιτς, ο Χαλκιάς μπλόκαρε εύκολα.

2' Ο Πίτσος σέντραρε, όμως ο Πόποβιτς από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα.

1' Έναρξη αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Παράσχος): Τζόρβας, Μπαρκαουάν, Αρβανίτης, Ταραλίδης, Σίμιτς, Πίτσος, Πόποβιτς, Νουαφόρ, Ίσα, Γκάντζεφ, Κουνενάκης

ΑΡΗΣ (Μπάγεβιτς): Χαλκιάς, Νέτο, Μάρκο Αουρέλιο, Α.Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Πρίττας, Γκαρσία, Σιστόν, Κάλβο, Σανσόν, Κοκέ

Γήπεδο: «Παγκρήτιο»

Διαιτητής: Κοντογιαννίδης (Ξάνθης), Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Νικολακόπουλος (Αθηνών)

Πριν το ματς

Την νίκη, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, θα αναζητήσουν την Κυριακή (6/1) ΟΦΗ και Άρης. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου επιθυμεί διακαώς το εντός έδρας τρίποντο, για να ξεκινήσει με το «δεξί» τις υποχρεώσεις της το 2008 και να αρχίσει να… σκαρφαλώσει από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας, σε αντίθεση με τους Θεσσαλονικείς, για τους οποίους η νίκη ισοδυναμεί με παραμονή στην πρώτη πεντάδα της Σούπερ Λίγκας και ανύψωση ηθικού.

ΟΦΗ

Να έχουν τα μάτια τους «14», από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με τον Άρη, ζήτησε ο Γιώργος Παράσχος από τους παίκτες του. Ο τεχνικός του ΟΦΗ ολοκλήρωσε τα πλάνα του εν όψει του κυριακάτικου (6/1, 16:45) ματς και προτίμησε να εστιάσει περισσότερο στο καθαρό μυαλό που πρέπει να έχουν οι Κρητικοί απέναντι στους Θεσσαλονικείς.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, η τελευταία προπόνηση της ομάδας αναλώθηκε κυρίως σε ασκήσεις τακτικής και στημένες μπάλες. Εκτός κανονικών ρυθμών, έμειναν για ακόμη μία μέρα οι Ρουμπάκης, Σφακιανάκης και Στεφανής. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, ακολούθησε θεραπεία, ενώ οι δύο τελευταίοι έτρεξαν μόνοι τους. Με το πέρας του σημερινού (5/1) προγράμματος ο κ. Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή, που απαρτίζεται από τους: Τζόρβα, Γεωργίου, Αρβανίτη, Σταυρακάκη, Μονιάκη, Πίτσο, Μπαρκαουάν, Ισά, Κουνενάκη Νίκο, Πλουσή, Σίμιτς, Λαρόκ, Ταραλίδη, Γκάντσεφ, Νουαφόρ, Ντρούλιτς, Πόποβιτς και Λεοζίνιο.

ΑΡΗΣ

Να αφήσουν πίσω την ήττα από τον Παναθηναϊκό την περασμένη αγωνιστική και να επανέλθουν στις επιτυχίες, αρχής γενομένης του ματς με τον ΟΦΗ, θα επιδιώξουν την Κυριακή (6/1, 16:45) οι παίκτες του Άρη. Οι Θεσσαλονικείς θα μεταβούν στην Κρήτη έχοντας στο μυαλό τους μόνο τη νίκη που θα τους διατηρήσει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Στην αποστολή και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κιτρίνων», Σανέλ Γιάχιτς.

Το Σάββατο (5/1) ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε την ευκαιρία να ολοκληρώσει τα πλάνα του για την αναμέτρηση του Παγρητίου καιανακοίνωσε την αποστολή, που περιλαμβάνει τους: Χαλκιάς, Κέλεμεν, Νέτο, Αουρέλιο, Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Βανγκέλι, Καράμπελας, Πρίττας, Γκαρσία, Σιστόν, Ίβιτς, Κυριάκος, Χαβίτο, Κάλβο, Φελίπε, Γκουγκουλιάς, Γιάχιτς και Κόκε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x