Stoiximan Super League

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-2 (Τελικό)

.

90΄+5 Λήξη του αγώνα.

90΄ Κίτρινη κάρτα στον Ολιβέιρα.

88΄ Αλλαγή για τον Ατρόμητο, στη θέση του Κουτσοσπύρου πέρασε ο κριπιντίρης.

87΄ Αλλαγή για τον Πανιώνιο, στη θέση του Κουτσόπουλου πέρασε ο Νικολάου.

84΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ο Αραβίδης βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Μιχαηλίδη, προτίμησε όμως να δώσει στον Γουνδουλάκη που βρισκόταν στο ύψος της μικρής περιοχής, όμως καθυστέρησε και η άμυνα του Ατρόμητου έδιωξε σε κόρνερ.

83΄ ΓΚΟΟΟΟΟΛ!Ο Σιαλμάς κινούμενος προς την περιοχή είδε ελεύθερο τον Μαιστόροβιτς από τα δεξιά, του έκανε την πάσα, εκείνος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μιχαηλίδη για το 2-0.

76΄ Κίτρινη κάρτα στον Μερίνο του Ατρόμητου.

74΄ Αλλαγή για τον Ατρόμητο, στη θέση του Ανατολάκη πέρασε ο Σάντσεθ.

71΄ Αλλαγή για τον Πανιώνιο, ο Κένινγκ πέρασε στη θέση του τραυματισμένου Ταμπάση.

67΄ Κίτρινη κάρτα στον Κορακάκη του Ατρόμητου.

66΄ ΓΚΟΟΟΟΛ! Ο Σιαλμάς στην αντεπίθεση βρήκε τον Γουνδουλάκη, αυτός μπήκε μόνος του στην περιοχή του Ατρομήτου, βρέθηκε απέναντι από τον Μιχαηλίδη και αφού πάτησε την μπάλα, την έδωσε στον επερχόμενο Σιαλμά, ο οποίος με πλασέ σε κενή ετσία έκανε το 1-0 για τον Πανιώνιο.

63΄ Κίτρινη κάρτα στον Μανιάτη του Πανιωνίου.

56΄ Αλλαγή για τον Πανιώνιο, στη θέση του Χούτου πέρσε ο Σιαλμάς.

53΄ Ο Λουτσιάνο μπαίνει από δεξιά στην περιοχή, την κατάλληλη στιγμή δίνει την μπάλα στον επερχόμενο Σίριο, του οποίου το πλασέ δεν βρίσκει στόχο.

52΄ Καμία φάση δεν έχει καταγρφεί στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού.

46΄ Ξεκίνησε το δεύτερο 45λεπτο.

45΄+1 Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

45΄ Ένα το λεπτό των καθυστερήσεων.

42΄ Απ' ευθείς εκτέλεση φάουλ του Λουτσιάνο, μπλόκαρε ο Ταμπάσης.

38΄ Συνεχίζεται το ματς χωρίς να έχει σημειωθεί κάποια φάση.

33΄ Σουτ του Μερίνο έξω από την περιοχή, μπλόκαρε εύκολα ο Ταμπάσης.

23΄ Πάνω κάτω πηγαίνει η μπάλα, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να αναπτυχθούν σωστά.

16΄ ΔΟΚΑΡΙ για τον Πανιώνιο. Ο Γουνδουλάκης ξεκινώντας αντεπίθεση από τα δεξιά έβγαλε εξαιρετική πράλληλα μπαλιά για τον επερχόμενο από τα αριστερά Χούτο, ο οποίος έκανε την προβολή που χτύπησε στο δεξί κλαθετο δοκάρι του Μιχαηλίδη.

12΄ Κίτρινη κάρτα στον Λουυτσιάνο του Ατρόμητου.

Σουτ του Μάκου έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μιχαηλίδη.

Δυνατά έχει μπει στο παιχνίδι ο Ατρόμητος που έχει κλείσε τον Πανιώνιο στα καρέ του.

1' Έναρξη του αγώνα.

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γκιγιέρμο Όγιος): Μιχαηλίδης, Μαρίνος, Ολιβέιρα, Ανατολάκης, Ρόβας, Τρέχο, Λουτσιάνο, Κορακάκης, Μερίνο, Σίριο, Κουτσοσπύρος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Έβαλντ Λίνεν): Ταμπάσης, Μανιάτης, Μπερτέ, Πλετς, Αραβίδης, Κουτσόπουλος, Μάκος, μαιστόροβιτς, Γουνδουλάκης, Φερνάντεζ, Χούτος

ΔΙΑΤΗΤΗΣ:Σπαθάς (Πειραιά)

ΒΟΗΘΟΙ: Φαντόπουλος (Πειραιά), Τάτσης (Ηπείρου)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Πριν το ματς

Στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται ο Ατρόμητος που σε περίπτωση νίκης σίγουρα θα βάλει για τα καλά μεγάλη υποψηφιότητα όσον αφορά στις θέσεις του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Θετικός οιωνός στην προσπάθεια αυτή των Περιστεριωτών το γεγονός πως ο Γκιγιέρμο Όγιος δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού και θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του. Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Πανιώνιος μετά τα δύο ατυχή αποτελέσματα με Βέροια και ΟΦΗ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Πλήρης με Πανιώνιο

Με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα θα παραταχθεί την Κυριακή (6/1, 16:45) ο Ατρόμητος απέναντι στον Πανιώνιο. Ο Γκιγιέρμο Όγιος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, μιας και την τελευταία μέρα της προετοιμασίας δεν παρουσιάστηκε κάποιο ξαφνικό πρόβλημα τραυματισμού.

Το μενού της σημερινής (5/1) προπόνησης αναλώθηκε κυρίως σε ασκήσεις χαλαρώματος, ενώ με την ολοκλήρωση της ο Αργεντινός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή, που εμπεριέχει τους: Μιχαηλίδη, Ανδρούτσο, Κατεμή, Γελαδάρη, Κριπιντίρη, Ανατολάκη, Ολιβέιρα, Παγώνης Γεωργίου, Τρέχο, Ρόβας, Μαρίνο, Κορακάκη, Λουτσιάνο, Σίριο, Σάντσεθ, Μερίνο και Κουτσοσπύρο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Με Χούτο για τη νίκη στο Περιστέρι

Με την επανεμφάνιση του Λάμπρου Χούτου στο ελληνικό πρωτάθλημα θα συνοδευτεί η αναμέτρηση του Πανιωνίου στην έδρα του Ατρόμητου. Η συμμετοχή του Έλληνα επιθετικού, θεωρείτε σίγουρη, μιας και θα απουσιάσει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Ρέφικ Τζιμπούρ, που τιμωρήθηκε για τρεις αγωνιστικές από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή.

Ο Έβαλντ Λίνεν, λοιπόν, πρόσθεσε ακόμη έναν «άσο στο μανίκι» του αρχής γενομένης από το ματς του Περιστερίου. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» κατέστρωσε το Σάββατο (5/1) τα τελικά του πλάνα, ενώ με το πέρας του προγράμματος ανακοίνωσε την 19μελη αποστολή, που περιλαμβάνει τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Κένινγκ, Ταμπάσης, Μανιάτης, Μπερτέ, Πλετς, Σκούφαλης, Καπετάνος, Αραβίδης, Κουτσόπουλος, Μάκος, Κουμορτζί, Ριμπέιρο, Κόντης, Μαϊστόροβιτς, Γουνδουλάκης, Φερνάντεζ, Νικολάου, Σιαλμάς και Χούτος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x