Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ-ΛΑΡΙΣΑ 1-0 (Τελικό)

.

90+4 Λήξη του ματς

90+3 Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Λάκης άφησε τη θέση του στον Ηλιάδη

90+2' Αλλαγή για την ΑΕΛ. Ο Ινγκλέσιας στη θέση του Βενετίδη

89' Αλλαγή για τους γηπεδούχους. Ο Ορφανός αντί του Σάλμον

88' Κίτρινη κάρτα στον Μπαιάνο του ΠΑΟΚ.

82' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Βρύζας στη θέση του Χριστοδουλόπουλου

78' Αλλαγή για την ΑΕΛ. Ο Μπαχράμης στη θεση του Καλαντζή

74' Κίτρινη κάρτα στον Μπακαγιόκο των "βυσσινί"

72' Απευθείας κόκκινη κάρτα στον Φωτάκη της Λάρισας.

70' Κίτρινη κάρτα στον Χαραλάμπους του ΠΑΟΚ.

67' Ο ρυθμός του αγώνα έχει πέσεοι αισθητά.

60' Αλλαγή για την ΑΕΛ. Ο Κυριακίδης άφησε τη θέση του στον Κόζλει

59' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Μπαιάνο εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Χριστοδουλόπουλος μπήκε "σφήνα''στην πορεία της μπάλας και με κςφαλιά από το πέναλτι έστειλε τη μπάλα ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του αντίπαλου πορτιέρο.

55' Πολλές μάχες στο χώρο του κέντρου, από τις οποίες επωφελείται ο "Δικέφαλος του Βορρά"

51' Σέντρα του Μπαλάφα απο τα δεξιά, ο Γεωργιάδης ανενόχλητος στη μικρή περιοχή έπιασε την κεφαλιά και ο Κοτσόλης έβγαλε κόρνερ.

47' Καλή εναλλαγή της μπάλας από την ΑΕΛ, ο Σαρμιέντο πήρε τελευταίος τη μπάλα, έκανε το σουτ από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής και ο Φερνάντεζ μπλόκαρε εύκολα.

46' Έναρξη του β ημιχρόνου.

45+1' Λήξη του πρώτου μέρους

45+1 Κάλό σουτ του Σάλμον έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ

41' Πολύ καλή φάση για την ΑΕΛ. Ο Φωτάκης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και ο Φερνάντεζ έδιωξε εντυπωσιακά

35' Πολλά τα λάθη στο χώρο του κέντρου για αμφότερες τις ομάδες

31' Πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Χριστοδουλόπουλου, ο Κοτσόλης πετάχτηκε στο "γάμα" και έδιωξε σε κόρνερ.

29' Η Λάρισα προσπαθεί να ανέβει με αξιώσεις, αλλά της λείπει η τελική πάσα

23' Πολύ καλή στιγμή για την ΑΕΛ. Ο Μπακαγιόκο έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή, έκανε την προσποίηση στον Μελίσση, σούταρε και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Φερνάντεζ

20' Τον έλεγχο του αγώνα έχουν οι γηπεδούχοι που αναζητούν και ένα δεύτερο τέρμα

15' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛ για τον ΠΑΟΚ. Ο Κώτσιος δεν κατέφερε να κόψει με το κεφάλι, από τη φάση επωφελήθηκε ο Χριστοδουλόπουλος, που πέρασε τον Κοτσόλη και προ κενής εστίας έβαλε μπροστά την ομάδα του.

13' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φωτάκη λίγο έξω από την περιοχή, ο Φερνάντεζ μπλόκαρε εύκολα

9' Ισορροπημένο το ματς στα πρώτα λεπτά.

4' Εκτέλεση κόρνερ του Φωτάκη από τα δεξιά, ο Νταμπίζας έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι και η μπάλα πέρασε άουτ

1' Έναρξη του ματς

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Σάντος): Φερνάντες, Σνάουτσνερ, Μπαλάφας, Μπαϊάνο, Μελίσσης, Κνολ, Χαραλάμπους, Χριστοδουλόπουλος, Γεωργιάδης, Σάλμον, Λάκης

ΛΑΡΙΣΑ (Δώνης): Κοτσόλης, Νταμπίζας, Βενετίδης, Γκαλίτσιος, Αλεξάνδρου, Κυριακίδης, Φωτάκης, Καλαντζής, Μπακαγιόκο, Σαρμιέντο, Κώτσιος

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Πριν το ματς

ΠΑΟΚ

Με μια χαλαρή προπόνηση το απόγευμα του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τη Λάρισα στην Τούμπα. Ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε στη συνέχεια την αποστολή του «Δικεφάλου», η οποία αποτελείται από 20 παίκτες. Εκτός έμειναν οι Ιλιεφ, Γκονζάλες, Βαγγελής, Κωνσταντινίδης και Αραμπατζής.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Φερνάντες, Μελίσση, Κνολ, Χαραλάμπους, Μπαλάφα, Ηλιάδη, Μπαϊάνο, Γεωργιάδη, Βρύζα, Σάλμον, Χριστοδουλόπουλο, Τοχούρογλου, Ορφανό, Μαλεζά, Μουμίν, Λάκη, Αθανασιάδη, Σνάουτσνερ, Δελήμπαση και Πεχλιβάνη. Οι δυο τελευταίοι αναμένεται να αποκλειστούν.

ΛΑΡΙΣΑ

Να υπερβάλλουν εαυτούς, αναλογιζόμενοι τις πολυάριθμες απουσίες και την δυναμική της Τούμπας, θα επιδιώξουν- την Κυριακή (6/1, 19:00) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ οι ποδοσφαιριστές της Λάρισας. Χωρίς τον Κλέιτον, που εκτίει την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω καρτών, θα παραταχθούν οι «βυσσινί», ενώ εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Γκίκας, Πάρα, Βεργώνης, Μπουκουβάλας, που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Όσον αφορά στα της προπόνησης, ο τεχνικός της ΑΕΛ, Γιώργος Δώνης, ολοκλήρωσε το Σάββατο (5/1) τα πλάνα του και εν συνεχεία ανακοίνωσε την 19μελη αποστολή, που περιλαμβάνει τους: Κηπουρό, Κώτσιος, Βενετίδη, Νταμπίζα, Κυριακίδη, Γκαλίτσιο, Αλεξάνδρου, Λαμπρόπουλο, Σαρμιέντο, Φωτάκη, Φέρστερ, Καλαντζή, Βενέτη, Κοτσόλη, Μπακαγιόκο, Μπαχράμη, Ιγκλέσιας, Κατσιαρό και Κόζλεϊ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x