Stoiximan Super League

Στη Βέρντερ ο Σπυρόπουλος;

Στη Βέρντερ Βρέμης και όχι σε έναν εκ των «αιωνίων» φαίνεται ότι θα καταλήξει ο Νίκος Σπυρόπουλος. Σύμφωνα με το «Goal», οι συζητήσεις της γερμανικής ομάδας με τη διοίκηση του Πανιωνίου βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και το ποσό για την απόκτηση του 24χρονου αμυντικού αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ, τα οποία, όπως όλα δείχνουν, ικανοποιούν τους «κυανέρυθρους». Η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τις 20 Ιανουαρίου, αφού η Bundesliga αρχίζει στις 2 του άλλου μήνα. Άλλωστε, ο Κώστας Τσακίρης είχε δηλώσει πως δεν θα σταθεί εμπόδιο στο δρόμο των ποδοσφαιριστών του, αλλά με τη λογική ότι εκείνοι θα συνεχίσουν την καριέρα τους στο εξωτερικό.

Στη Βέρντερ Βρέμης και όχι σε έναν εκ των «αιωνίων» φαίνεται ότι θα καταλήξει ο Νίκος Σπυρόπουλος. Σύμφωνα με το «Goal», οι συζητήσεις της γερμανικής ομάδας με τη διοίκηση του Πανιωνίου βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και το ποσό για την απόκτηση του 24χρονου αμυντικού αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ, τα οποία, όπως όλα δείχνουν, ικανοποιούν τους «κυανέρυθρους». Η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τις 20 Ιανουαρίου, αφού η Bundesliga αρχίζει στις 2 του άλλου μήνα. Άλλωστε, ο Κώστας Τσακίρης είχε δηλώσει πως δεν θα σταθεί εμπόδιο στο δρόμο των ποδοσφαιριστών του, αλλά με τη λογική ότι εκείνοι θα συνεχίσουν την καριέρα τους στο εξωτερικό. Εκτός της Βέρντερ, πρόταση για την απόκτηση του διεθνούς άσου έχει καταθέσει και μία ιταλική ομάδα, που δεν είναι, όμως, του επιπέδου του γερμανικού συλλόγου.

Συζητά με Ελσίνκι

Διαπραγματεύσεις με την Ελσίνκι για να ντύσουν στα «κυανέρυθρα» τον Μεχμέτ Χεταμάι πρόκειται να αρχίσουν οι Νεοσμυρνιώτες. Ο Φιλανδός, που δεσμεύεται με συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, επέστρεψε το Σάββατο στην πατρίδα του για να τα βρει με τους πρωτευουσιάνους. Τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα.

«Μας ενδιαφέρει ο Κουμορτζί!»

Το ενδιαφέρον της Λιλ για την απόκτηση του Μπενάρντ Κουμορτζί επιβεβαίωσε ο τεχνικός διευθυντής του γαλλικού συλλόγου, Σαβιέ Τιλό: «Τον έχουμε παρακολουθήσει σε αρκετά ματς και είναι ένας παίκτης που μας ενδιαφέρει πολύ. Υπάρχουν συζητήσεις, αλλά όχι ακόμα επίσημη πρόταση. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις». Υπενθυμίζεται ότι η Λιλ έχει καταθέσει πρόταση ύψους 1,2 εκατ. ευρώ και έχει συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή για τετραετές συμβόλαιο.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x