Stoiximan Super League

Έσκασε η «βόμβα» Αμορόζο

Παίκτης του Άρη για τον επόμενο 1,5 χρόνο θα είναι ο Μάρσιο Αμορόζο. Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις, ο Βραζιλιάνος επιθετικός είπε το «ναι» στον Λάμπρο Σκόρδα, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτησή του. Ο 33χρονος φορ αναμένεται την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη και θα τύχει αποθεωτικής υποδοχής από τον κόσμο των «κιτρίνων». Άλλωστε, πρόκειται για το μεγαλύτερο όνομα ποδοσφαιριστή που φορά τη φανέλα του Άρη στην ιστορία του συλλόγου. «Έρχεται όχι για να κολλήσει ένσημα, αλλά για να οδηγήσει την ομάδα μας, μαζί με τους υπόλοιπους, εκεί που όλοι την ονειρευόμαστε. Είναι μεγάλη επένδυση. Τα δικά μας χρήματα χρησιμοποιούνται για να γίνεται μεγάλος ο Άρης», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου.

Παίκτης του Άρη για τον επόμενο 1,5 χρόνο θα είναι ο Μάρσιο Αμορόζο. Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις, ο Βραζιλιάνος επιθετικός είπε το «ναι» στον Λάμπρο Σκόρδα, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτησή του επ'ευκαιρία και της παρουσίασης του Σάνελ Γιάχιτς. Ο 33χρονος φορ αναμένεται την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη και θα τύχει αποθεωτικής υποδοχής από τον κόσμο των «κιτρίνων». Άλλωστε, πρόκειται για το μεγαλύτερο όνομα ποδοσφαιριστή που φορά τη φανέλα του Άρη στην ιστορία του συλλόγου.

«Μόλις ολοκληρώσαμε τη συμφωνία με τον Αμορόζο για ενάμιση χρόνο. Ο παίκτης έρχεται στον Άρη όχι για να κολλήσει ένσημα, αλλά για να τον οδηγήσει, μαζί με τους υπόλοιπους, εκεί που όλοι τον ονειρευόμαστε. Δεν χρειάζεται να κάνουμε ανάλυση για τον Αμορόζο. Είναι μεγάλη επένδυση για την ομάδα. Τέτοιος ποδοσφαιριστής δεν έχει έρθει ποτέ στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη. Αν δεν είναι η καλύτερη μεταγραφή, σίγουρα είναι από τις καλύτερες μεταγραφές. Ο Μάρσιο Αμορόζο θα είναι την Κυριακή στις 18:00 το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη και πιστεύουμε πώς θα πετύχουμε τους στόχους μας. Πιστεύουμε, ότι με την προσθήκη των νέων παικτών, θα το πετύχουμε. Θέλω να καλέσω τους οπαδούς μας να είναι κοντά μας. Τα δικά μας χρήματα χρησιμοποιούνται για να γίνεται μεγάλος ο Άρης. Ένας αμυντικός, δύο επιθετικοί και ένας αριστερός χαφ ήταν οι κινήσεις που έπρεπε να κάνουμε για να ενισχύσουμε την ομάδα», δήλωσε ο Λάμπρος Σκόρδας.

Ο ισχυρός άνδρας των «κιτρίνων» έκανε και μια αναδρομή για τα όσα πέτυχε ο Άρης στο Κύπελλο UEFA: «Είμαστε περήφανοι για την ευρωπαϊκή μας πορεία. Κάναμε πολλά. Αποκλείσαμε τη Σαραγόσα και αποδείξαμε ότι τα χρήματα δεν κάνουν μόνο την ομάδα. Αυτό που μετράει είναι η πίστη, το φρόνημα, η διάθεση, η αγωνιστική αξία. Έχουμε πίστη στην ομάδα και στη νίκη. Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα που παίζουν 11 εναντίον 11. Αποτέλεσε σχολείο η φετινή χρονιά. Όλες οι ομάδες που είχαν 5 βαθμούς προκρίθηκαν από τους άλλους ομίλους. Παίξαμε με την Μπάγερν στην έδρα της για την πρόκριση. Αυτή την πορεία την κρατάμε ως παρακαταθήκη. Είμαστε σίγουροι ότι κάθε χρόνο θα πηγαίνουμε και καλύτερα. Αυτή η πορεία αφήνει ένα χαρακτηριστικό σημάδι, που αν το εκμεταλλευτεί, θα είναι πιο ισχυρή στα ευρωπαϊκά γήπεδα».

Ο Σάνελ Γιάχιτς είπε, από την πλευρά του, για τη μεταγραφή του στον Άρη: «Θέλω να δώσω τα πάντα για τον Άρη και να συμβάλω στη μεγάλη αναγέννηση που συντελείται στην ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Άρης διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ κόσμο. Με τον Ίβιτς γνωριζόμαστε από πριν. Με έχει βοηθήσει, λόγω και της γλώσσας. Έχουμε μία καλή αύρα μεταξύ μας», δήλωσε ο Βόσνιος αμυντικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x