Stoiximan Super League

ΑΕΚ-ΒΕΡΟΙΑ 5-1 (Τελικό)

.

90+3 Λήξη αναμέτρησης.

90+2 ΓΚΟΛ! 5-1. Ο Ριβάλντο έκανε μια "κούρσα" από τα αριστερά και γύρισε την μπάλα την οποία έσπρωξε στα δίχτυα ο Παυλής.

80' Μακρινό σουτ του Ριβάλντο, η μπάλα κόντραρε, όμως ο Τέρολ μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

77' Κίτρινη κάρτα: Μπικόφσκι.

75' Αλλαγή: Ο Παυλής στη θέση του Λυμπερόπουλου.

74' Ο Μανού γύρισε από τα αριστερά, αλλά ο Μπλάνκο από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Τέρολ.

69' Κίτρινη κάρτα: Ντε Λάνγκε.

65' Αλλαγή: Ο Μανού στη θέση του Παππά.

64' Αλλαγή: Ο Ερέρα στην θέση του Κλίνε και ο Μεντόζα στου Στεφανίδη.

60' ΓΚΟΛ! 4-1. Ο Καφές βρίσκει στην ''πλάτη'' της άμυνας της Βέροιας τον Μπλάνκο, ο οποίος προλαβαίνει την έξοδο του Τέρολ και τον ''κρεμάει'' εκτός περιοχής.

58' Αλλαγή: Ο Ζιλβάν στη θέση του Τσιμπλίδη.

55 Τίποτα το αξιόλογο στα πρώτα λεπτά.

46' Έναρξη δεύτερου μέρους.

45' Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

45' Ο Ριβάλντο με ψηλοκρεμαστό σουτ λίγο πιο μπροστά από τη σέντρα προσπάθησε να κρεμάσει τον Τέρολ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

37' ΓΚΟΛ! 3-1. Ο Κλίνε γύρισε από τα δεξιά και ο Μπικόφσκι με μονοκόμματο σουτ νίκησε τον Μορέτο.

36' Μακρινό σουτ του Ριβάλντο η μπάλα στην αγκαλιά του Τέρολ.

30' Ο Ριβάλντο έδωσε στον Μπλάνκο, ο οποίος αυτή τη φορά νικήθηκε από τον Τέρολ.

25' Ο Μπικόφσκι σέντραρε από τα αριστερά, ο Κλίνε ωστόσο δεν μπόρεσε να νικ΄ησει απο πλεονεκτική θέση τον Μορέτο.

24' Αλλαγή: Ο Ενσαλίβα πήρε τη θέση του Δέλλα, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού.

18' ΓΚΟΛ! 3-0. Ο Μπλάνκο νίκησε τον Τέρολ από τα έντεκα βήματα και έδωσε "αέρα'' τριών τερμάτων στην ΑΕΚ.

17' Κίτρινη κάρτα: Σαμαράς (Βέροια).

17' Ο Σαμαράς ανέτρεψε τον Ράμος και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι.

13' ΓΚΟΛ! 2-0. Ο Ριβάλντο εκτελεί νέο φάουλ, η μπάλα φτάνει στον Καφέ, ο οποίος ανενόχλητος με κεφαλιά έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Τέρολ.

10΄ Μετά το γκολ δεν έχει σημειωθεί κάποια αξιόλογη φάση.

4΄ ΓΚΟΟΟΟΟΛ!1-0. Ο Ριβάλντο με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, άνοιξε το σκορ για τη ΑΕΚ, στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί κάθετο παραθυράκι του Τέρολ.

1΄ Έναρξη του αγώνα.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Φερέρ): Μορέτο, Δέλλας, Αλβες, Ράμος, Λαγός, Ζήκος, Καφές, Παπάς, Ριβάλντο Μπλάνκο, Λυμπερόπουλος.

ΒΕΡΟΙΑ (Ματζουρακης): Τέρολ, Σαμαράς, Ντε Λάνγκε, Μπικόφσκι, Τσιμπλίσης, Κόλτζος, Κριβοκάπιτς, Γκουανταλούπε, Κλίνε, Στεφανίδης, Πετκάκης.

Γήπεδο: ΟΑΚΑ
Διαιτητής: Μαζαράκος (Άρτας), Βοηθοί: Μαυρόπουλος (Θες/νίκης), Παπαδόπουλος (Θες/νίκης)


Πριν το ματς

Παιχνίδι δίχως αύριο μπορεί να χαρακτηριστεί για την ΑΕΚ αυτό με τη Βέροια. Οι «κιτρινόμαυροι» μετά τις ήττες από τον Αστέρας Τρίπολης για το πρωτάθλημα (2-1) και απ’ την Skoda Ξάνθη για το Κύπελλο Ελλάδας (2-0), βρέθηκαν στη δεύτερη θέση μαζί με τον Παναθηναϊκό και ένα πίσω απ’ τον Ολυμπιακό, ενώ αποκλείστηκαν απ’ τον δεύτερο θεσμό. Έτσι, η νίκη θ΄ αποτελέσει «βάλσαμο», καθώς σε συνδυασμό με το ντέρμπι των «αιωνίων», σίγουρα θα κερδίσουν έδαφος στην υπόθεση τίτλος. Στην αντίπερα όχθη, η Βέροια έχοντας την ψυχολογία στα ύψη μετά την επικράτησή της επί του Λεβαδειακού (3-1), πάει για ότι καλύτερο στη Αθήνα και γιατί όχι για τη ζημιά…

AEK: Μονόδρομος η νίκη

Οι ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με προπόνηση στις 16.00.Ο Τραϊανός Δέλλας έκανε ατομικό πρόγραμμα προληπτικά. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ακολούθησε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, ο Παντελής Καπετάνος και ο Νίκος Γεωργέας έκαναν ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο, ο Μάρτιν έκανε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Ο Γκουστάβο Μαντούκα θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο παιχνίδι με την Βέροια.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Μορέτο, Μάχο, Ασκάρατε, Αλβες, Ράμος, Δέλλα, Καφέ, Λαγό, Κονέ, Παππά, Μανού, Ενσαλίβα, Τόζερ, Σέζαρ, Ριβάλντο, Παυλή, Λυμπερόπουλο, Ζήκο και Μπλάνκο.

Στα της ενδεκάδας, τώρα, σίγουρη πρέπει να θεωρείται η χρησιμοποίηση του Ριβάλντο. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ακη Ζήκου και είναι πολύ πιθανό την θέση του να πάρει ο Ταμαντανί Ενσαλίβα. Ο Ζούλιο Σέζαρ θα αντικαταστήσει τον τιμρωημένο Γκουστάβο Μαντούκα, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Νίκο Λύμπερόπουλο και Ισμαελ Μπλάνκο.

ΒΕΡΟΙΑ: Κατάβαση… αισιοδοξίας

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Βέροιας εν όψει του δύσκολου ματς στο ΟΑΚΑ, για τον δεύτερο γύρο της Σούπερ Λίγκας, κόντρα στην ΑΕΚ. Η "βασίλισσα του Βορρά" αναχώρησε με προορισμό την Αθήνα με τον τεχνικό της, Γιάννη Ματζουράκη, να ανακοινώνει την 20άδα που θα πάρει μαζί του, αμέσως μετά την πρωινή προπόνηση.

Την αποστολή απαρτίζουν οι:

Τέρολ, Κοτταρίδης, Σαμαράς, Κόλτζος, Γκουανταλούπε, Κλίνε, Πετκάκης, Μπαλάφας, Ντε Λάνγκε, Πιετραβάλλο, Ζέεντορφ, Ζουλίνιο, Τσιμπλίδης, Κριβοκάπιτς, Στεφανίδης, Παρμαξίδης, Ζιλβάν, Μεντόζα, Μπικόφσκι, Ερέρα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x