Stoiximan Super League

Πολύ δύσκολα ο Εντόι

Ποιο ορατός από ποτέ είναι ο κίνδυνος να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ερχόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο Ντάμε Εντόι. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός ακολούθησε και σήμερα (24/1) ατομικό πρόγραμμα και εκτός απροόπτου θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από το σπίτι του… Δυσάρεστα της τελευταίας στιγμής δεν υπήρξαν για τον Ζοσέ Πεσέιρο. Επιστρέφουν στην ενδεκάδα Μάτος- Καραγκούνης. Υπέρ της ΠΕΚ ο πρόεδρος του ΤΑΑ Παναθηναϊκός, στη «SportDay» ο μάνατζέρ του.

Ποιο ορατός από ποτέ είναι ο κίνδυνος να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ερχόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο Ντάμε Eντόι. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός ακολούθησε και σήμερα (24/1) ατομικό πρόγραμμα και εκτός απροόπτου θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από το σπίτι του… Δυσάρεστα της τελευταίας στιγμής δεν υπήρξαν για τον Ζοσέ Πεσέιρο. Επιστρέφουν στην ενδεκάδα Μάτος- Καραγκούνης. Υπέρ της ΠΕΚ ο πρόεδρος του ΤΑΑ Παναθηναϊκός, Βλάσης Σταθοκωστόπουλος. «Πρώτη επιλογή του Ίβανσιτς η παραμονή στον Παναθηναϊκό», δηλώνει στη «SportDay» ο μάνατζέρ του.

Χωρίς Εντόι στην Τούμπα…

Εκμηδενίζονται οι πιθανότητες να ταξιδέψει με την αποστολή του Παναθηναϊκού στην Τούμπα, ο Ντάμε Εντόι. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός, που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, έμεινε ακόμη μία μέρα εκτός προπονήσεων και αρκέστηκε να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα. Ο Ζοσέ Πεσέιρο πιθανότατα θα τον αφήσει εκτός ομάδας εν όψει ΠΑΟΚ, δίνοντας θέση βασικού σε έναν εκ των Μάντζιο ή Ποστίγκα.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, ξεκίνησαν με ζέσταμα, ασκήσεις στην κυκλοφορία της μπάλας, παιχνίδια με χρήση τριών εστιών, ενώ ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με τελειώματα και αποθεραπεία. Πλην του Εντόι και οι Σεμπαστιάν Ρομέρο – Τάκης Φύσσας ακολούθησαν ατομικό. Το μενού για τους Λεοντίου και Ενακαρίρε περιλάμβανε θεραπεία.

Επιστρέφουν Μάτος και Καραγκούνης

Φανέλα βασικού, μετά από περίπου δύο εβδομάδες θα πάρει και πάλι ο Μαρσέλο Μάτος. Ο Βραζιλιάνος μέσος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού (ενοχλήσεις στο δικέφαλο) και έθεσε εαυτό στη διάθεση του Ζοσέ Πεσέιρο. Επιστροφή και για τον Γιώργο Καραγκούνη, που είναι καλά και θα κόψει… εισιτήριο για Τούμπα.

Στις πρώτες σκέψεις του Πορτογάλου τεχνικού, ο Γκαλίνοβιτς θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια. Ο Νίλσον θα επιστρέψει στο δεξί άκρο της άμυνας και στο αριστερό ο Βύντρα. Στα σέντερ μπακ, θα παίξουν οι Γκούμας και Σαριέγκι. Ο Μάτος θα αγωνιστεί στα χαφ και θα πλαισιώνεται από τον Τζιόλη. Αριστερά θα παραμείνει ο Ίβανσιτς και δεξιά ο Καραγκούνης. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε, ποια θα είναι η επιλογή του Πεσέιρο για παρτενέρ του Σαλπιγγίδη. Σε περίπτωση που τελικά ο Εντόι δεν είναι σε θέση να βοηθήσει, θέση θα διεκδικούν οι Ποστίγκα και Μάντζιος.

Μόνο νίκη με ΠΑΟΚ

Μία από τις πιο δύσκολες εξόδους του, μακριά από την Αθήνα θα κάνει την Κυριακή (27/1) ο Παναθηναϊκός. Οι παίκτες του Ζοσέ Πεσέιρο θα κληθούν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του ΠΑΟΚ, αλλά και την δυναμική που του προσδίδει η Τούμπα. Το βροντερό παρόν των «ασπρόμαυρων» οπαδών, σαφέστατα και βοηθά στην ψυχολογία των παικτών του Σάντος, που πραγματικά δείχνουν ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο στα εντός έδρας ματς.

Οι «πράσινοι», ωστόσο, γνωρίζουν την δυσκολία της αναμέτρησης και είναι αποφασισμένοι να φύγουν από την Θεσσαλονίκη με το τρίποντο, που θα τους διατηρήσει σε τροχιά τίτλου. Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, το «τριφύλλι» θα χρειαστεί να επιδείξει τον ανάλογο ζήλο και πάθος εντός αγωνιστικού χώρου, για κάτι το οποίο μιλά όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις της ομάδας ο Πεσέιρο…

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x