Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1 (Τελικό)

.

90+3' Λήξη του αγώνα

88' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Ποστίγκα στη θέση του Σαλπιγγίδη.

85' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Γκονζάλες στη θέση του Μαλεζά

76' Στην κόντρα οι του Παναθηναϊκού, ο Τζίολης γίνεται κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή, κάνει το σουτ και ο Πορτογάλος πορτιέρο απέκρουσε

75' Φοβερή ευκαιρία για τους "πράσινους". Ο Ν'Ντόι βγήκε τετ-α-τετ μπροστά από τον Φερνάντεζ, έκανε το πλασέ ο τελευταίος απέκρουσε και ο επερχόμενος Ίβανσιτς δεν κατάφερε να σπρώξει καλά τη μπάλα στα δίχτυα.

68' Διπλή αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Γκονζάλες και Σιμάο εντός στις θέσεις των Μάτος και Καραγκούνη

67' Ο ΠΑΟΚ πιέζει για την ισοφάριση, αλλά η αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων λειτουργεί καλά

62' Μακρινό σουτ του Ν'Ντόι, δεν ανησύχησε τον Φερνάντεζ

58' Διπλή αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Εκτός Κωνσταντινίδης και Ηλιάδης, εντός Χαραλάμπους και Ίλιεφ.

56' Κίτρινη κάρτα στον Σαριέγκι του Παναθηναϊκού.

53' Φοβερή μπαλιά του Ίβανσιτς πίσω από το κέντρο, βρήκε τον Σαλπιγγίδη, ο τελευταίος βγήκε τετ- α-τετ μπροστά από τον Φερνάντεζ αλλά το σουτ του δεν ήταν καλό και απέκρουσε ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ.

51' Κίτρινη κάρτα στον Σνάουτσνερ του ΠΑΟΚ.

46' Έναρξη του β' ημιχρόνου

45+1 Τέλος του πρώτου μέρους.

42' Έχει ανεβάσει την απόδοσή του ο ΠΑΟΚ, που προσπαθεί να βγει μπροστά με αξιώσεις.

36' Μοναδική ευκαρία για τον "Δικέφαλο του Βορρά". Ο Χριστοδουλόπουλος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, ο Γεωργιάδης έπιασε την κεφαλιά και ο Γκαλίνοβιτς με εκπληκτική απόκρουση έδιωξε τη μπάλα.

34' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ για τον Παναθηναϊκό. Ο Φερνάντεζ έκανε ένα τραγικό λάθος, έδωσε την μπάλα στον Ίβανσιτς, ο Αυστριακός μπήκε από τα αριστερά της περιοχής, έκανε τη παράλληλη σέντρα και ο Σαλπιγγίδης με προβολή άνοιξε το σκορ.

32' Πολύ καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Ο Κωνσταντινίδης επωφελήθηκε από το λάθος του Νίλσον, πήρε μία κόντρα βγήκε τετ- α- τετ αλλά ο Γκούμας, έκοψε πριν ο αμυντικός του ΠΑΟΚ σουτάρει.

29' Καλό σουτ του Ηλιάδη έξω από την περιοχή, ο Γκαλίνοβιτς στη σωστή θέση μπλόκαρε.

23' Μακρινό σουτ του Τζιόλη έξω από την περιοχή, δεν ανησύχησε τον αντίπαλο πορτιέρο

19' Δοκάρι για τον Παναθηναϊκό. Ο Ίβανσιτς έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή, "ζύγισε" τη μπάλα, έκανε ένα δυνατό μονοκόμματο σουτ, αλλά προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι του Φερνάντεζ

17' Χωρίς κάτι το μεμπτό συνεχίζεται το παιχνίδι.

11' Σέντρα του Νίλσον από τα δεξιά, ο Σαλπιγγίδης μπήκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε άουτ

10' Καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας από τους "πράσινους", που έχουν την κατοχή και ψάχνουν διαδρόμους για να γίνουν απειλητικοί.

4' Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Τζιόλης έκανε την σέντρα στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ, ο Σαλπιγγίδης βρέθηκε μπροστά από τον Φερνάντεζ, η λόμπα όμως κατέλειξε άουτ

3' Καλό σουτ του Ίβανσιτς έξω από την περιοχή, η μπάλα άουτ

1' Έναρξη του ματς

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Φερνάντεζ, Ηλιάδης, Μελίσσης, Μαλεζάς, Σνάουτσνερ, Λάκης, Κωνσταντινίδης, Μπαϊάνο, Γεωργιάδης, Σάλμον, Χριστοδουλόπουλος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζοσέ Πεσέιρο): Γκαλίνοβιτς, Σαριέγκι, Μάτος, Γκούμας, Σαλπιγγίδης, Καραγκούνης, Τζιόλης, Βύντρα, Ν' Ντόι, Ίβανσιτς, Νίλσον

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παμπορίδης (Κιλκίς)
ΒΟΗΘΟΙ: Τζούνας (Κοζάνης), Λιόλιος (Λάρισας)

Πριν το ματς

ΠΑΟΚ

Με τον νεοαποκτηθέντα Βερόν να βρίσκεται στην αποστολή για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΟΚ θέλει την νίκη, στην Τούμπα. Ο Σάντος ζήτησε από τους παίκτες του να είναι προσεκτικοί και να προσέξουν τις αντεπιθέσεις των «πρασίνων», καθώς θεωρεί ότι οι φιλοξενούμενοι είναι ικανοί να κάνουν την ζημιά, αν βρουν ανοιχτούς χώρους.

Στην προπόνηση του Σαββάτου συμμετείχε και ο υπό δοκιμή 18χρονος Γκανέζος μέσος, Σεϊντού Γιαχαγιά. Ο Δημήτρης Ορφανός έκανε θεραπεία, ενώ ο Στέφανος Αθανασιάδης έπαθε διάταση και τέθηκε νοκ άουτ. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένου του Νίκου Αραμπατζή, που συμμετέχει σταδιακά και στο πρόγραμμα με μπάλα, πήραν μέρος στην προπόνηση.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Φερνάντες, Τοχούρογλου, Μαλεζά, Μελίσση, Λάκη, Χαραλάμπους, Κωνσταντινίδη, Γεωργιάδη, Ηλιάδη, Χριστοδουλόπουλο, Βαγγελή, Μουμίν, Πεχλιβάνη, Σνάουτσνερ, Μπαϊάνο, Σάλμον, Γκονζάλες, Ιλιεφ και Βερόν. Εκτός είναι οι τιμωρημένοι Μπαλάφας, Κνολ και οι τραυματίες Ορφανός, Αθανασιάδης, Αραμπατζής.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Να σημειώσει την τρίτη του νίκη σε ισάριθμους αγώνες στη Θεσσαλονίκη θέλει απόψε (19:00, Supersport 1) ο Παναθηναϊκός επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Μετά τις νίκες απέναντι σε Άρη και Ηρακλή, οι «πράσινοι» έχουν ως στόχο ένα ακόμη τρίποντο στη συμπρωτεύουσα προκειμένου να διατηρηθούν σε επαφή με την κορυφή και πιθανώς να αξιοποιήσουν τυχόν στραβοπατήματα των συνδιεκδικητών του τίτλου.

Ο Ζοσέ Πεσέιρο έδωσε το σύνθημα στους παίκτες του. «Ο αντίπαλος θέλει τη νίκη έπειτα τα αρνητικά αποτελέσματα που είχε και θα μπει αποφασισμένος στο γήπεδο. Δεν πρέπει να πάθουμε ζημιά στην αρχή. Θέλω να μπούμε με πάθος, να πρεσάρουμε σωστά και να έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και όχι εύκολα λάθη», είπε ο Πορτογάλος προπονητής στους παίκτες του και πρόσθεσε: «Ο ΠΑΟΚ έχει έμπειρους παίκτες στα άκρα και τα περισσότερα γκολ του έτσι τα έχει πετύχει, με διεισδύσεις από τα πλάγια. Το κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ παρουσιάζει πολλά προβλήματα και στα περισσότερα ματς έχει δεχθεί πολλές φάσεις. Οι ακραίοι τους αμυντικοί επίσης ανεβαίνουν συχνά και αυτό οφείλουμε να το εκμεταλλευτούμε. Εχουμε τις δυνατότητες να πετύχουμε γκολ και να πάρουμε μία σημαντική νίκη. Αρκεί να είμαστε αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια».

Φαβορί ο Εντόι

Σε ό,τι αφορά στα πλάνα της ενδεκάδας, ο Ντάμε Εντόι έχει τον πρώτο λόγο για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στην επίθεση της ομάδας. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Γκαλίνοβιτς, στα άκρα θα είναι ο Βύντρα κι ένας εκ των Νίλσον ή Σέριτς, ενώ Γκούμας και Σαριέγκι θα αποτελέσουν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Ο Μαρσέλο Μάτος επιστρέφει στην ενδεκάδα μετά από την εικοσαήμερη απουσία του και θα βρίσκεται στο κέντρο δίπλα στον Τζιόλη, ενώ Καραγκούνης (δεξιά) και Ίβανσιτς (αριστερά) θα τους πλαισιώνουν.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος (για να εξομαλυνθεί η κατάσταση μετά το φραστικό επεισόδιο που είχε με τον Ζοσέ Πεσέιρο), ο Αρκάντιους Μάλαρτζ (που ταλαιπωρείται από ίωση) και οι Τάκης Φύσσας, Σεμπάστιαν Ρομέρο και Σωτήρης Λεοντίου. Οι Θανάσης Τσίγκας και Φίλιππος Δάρλας έμειναν επίσης στην Αθήνα για λόγους τακτικής, ενώ ο Νασίφ Μόρις βρίσκεται στην Γκάνα με την εθνική ομάδα της Νότιας Αφρικής.

Στην αποστολή περιλαμβάνονται οι Μάτος, Εντόι, Γκαλίνοβιτς, Καρνέζης, Βύντρα, Νίλσον, Σέριτς, Γκούμας, Σαριέγκι, Σιμάο, Τζιόλης, Γκονζάλες, Καραγκούνης, Ιβανσιτς, Νίνης, Δημούτσος, Ποστίγκα, Σαλπιγγίδης, Μάντζιος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x