Stoiximan Super League

Έρχεται ο Γκάβρανσιτς

Το επόμενο 48ωρο αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα ο Γκόραν Γκάβρανσιτς. Ο Σέρβος αμυντικός της Ντιναμό Κιέβου, που έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ, θέλει να τα βρει και με την ουκρανική ομάδα, η οποία αξιώνει το -απαγορευτικό για τα δεδομένα του «Δικεφάλου»- ποσό του 1 εκατ. ευρώ. Οι Ουκρανοί δυσκολεύονται επειδή αναζητούν τρόπο για να καλύψουν τη διαφορά του συμβολαίου που έχουν υπογράψει με τον παίκτη, αφού οι Θεσσαλονικείς καλύπτουν μόνο τις 300.000 ευρώ από τα χρήματα που παίρνει ο διεθνής άσος. Σήμερα θα μάθουν οι διοικούντες την ΠΑΕ αν τελικά θα έρθει στη Θεσσαλονίκη ο Γιάννης Μασμανίδης ή θα ταξιδέψει στη Γερμανία ο Ζήσης Βρύζας για να αποσπάσει την υπογραφή του Έλληνα μέσου. Την ευκαιρία να δοκιμάσει τον Ντιέγκο Αντρέας Ντε Γκρεγκόριο Κοντρέρας θα έχει από αύριο ο Φερνάντο Σάντος. Στο αστυνομικό τμήμα, για να μάθει τους λόγους για τους οποίους συνελήφθησαν δύο οπαδοί του ΠΑΟΚ, πήγε ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Το επόμενο 48ωρο αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα ο Γκόραν Γκάβρανσιτς. Ο Σέρβος αμυντικός της Ντιναμό Κιέβου, που έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ, θέλει να τα βρει και με την ουκρανική ομάδα, η οποία αξιώνει το -απαγορευτικό για τα δεδομένα του «Δικεφάλου»- ποσό του 1 εκατ. ευρώ. Οι Ουκρανοί δυσκολεύονται επειδή αναζητούν τρόπο για να καλύψουν τη διαφορά του συμβολαίου που έχουν υπογράψει με τον παίκτη, αφού οι Θεσσαλονικείς καλύπτουν μόνο τις 300.000 ευρώ από τα χρήματα που παίρνει ο διεθνής άσος.

Ο Γκάβρανσιτς δεσμεύεται με συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων με την Ντιναμό και με βάση αυτό η ομάδα του Κιέβου πρέπει να του καταβάλει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η μεταγραφή του 30χρονου μπακ στον ΠΑΟΚ.

Σήμερα «κληρώνει» για Μασμανίδη

Σήμερα θα μάθουν οι διοικούντες την ΠΑΕ αν τελικά θα έρθει στη Θεσσαλονίκη ο Γιάννης Μασμανίδης, προκειμένου να υπογράψει ή θα ταξιδέψει στη Γερμανία ο Ζήσης Βρύζας για να αποσπάσει την υπογραφή του Έλληνα μέσου. Όπως έγινε γνωστό, ο Μασμανίδης θα φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Εκτός των δύο προαναφερθέντων, σήμερα αναμένεται να γίνει συνάντηση ανάμεσα στον Καρίμ Γουεντέ και των διοικητικών παραγόντων της Αρτμέντια. Ο 23χρονος αμυντικός χαφ προσπαθεί να πείσει τη σλοβακική ομάδα να τον αφήσει ελεύθερο, επειδή θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον «Δικέφαλο».

Στο μεταξύ, την ευκαιρία να δοκιμάσει τον Ντιέγκο Αντρέας Ντε Γκρεγκόριο Κοντρέρας θα έχει από αύριο ο Φερνάντο Σάντος. Ο Χιλιανός επιθετικός, που ανήκει στη Μελιπίγια Χιλής, (έχει ύψος 1,83μ), αγωνίζεται ως κλασικός φορ.

Στο αστυνομικό τμήμα, για να μάθει τους λόγους για τους οποίους συνελήφθησαν δύο οπαδοί του ΠΑΟΚ, πήγε ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Τελικά, οι δύο νεαροί φίλοι της ομάδας αφέθηκαν ελεύθεροι.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x