Stoiximan Super League

«Έκλεισε» ο Μασμανίδης

Παίκτης του ΠΑΟΚ από το προσεχές καλοκαίρι και για τα επόμενα δύο ή τρία χρόνια θα είναι ο Γιάννης Μασμανίδης. Ο ομογενής μέσος της Αρμίνια Μπίλεφελντ έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του Δικεφάλου στα γραφεία της ΠΑΕ και από την ερχόμενη περίοδο θα ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας του Φερνάντο Σάντος. Το επόμενο 48ωρο αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα ο Γκόραν Γκάβρανσιτς. Ο Σέρβος αμυντικός της Ντιναμό Κιέβου έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ και απομένει να βρεθεί η χρυσή τομή με την ομάδα του. τρεις οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Παίκτης του ΠΑΟΚ από το προσεχές καλοκαίρι και για τα επόμενα δύο ή τρία χρόνια θα είναι ο Γιάννης Μασμανίδης. Ο ομογενής μέσος της Αρμίνια Μπίλεφελντ έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του Δικεφάλου στα γραφεία της ΠΑΕ και από την ερχόμενη περίοδο θα ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας του Φερνάντο Σάντος. Τη φετινή περίοδο ο 24χρονος άσος έχει 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο Γερμανίας. Συνελήφθησαν τρεις οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Η καριέρα του Μασμανίδη με αριθμούς

2004/05-Καρλσρούη (Β’): 31, 5
2005/06-Καρλσρούη (Β’): 16, 4
2005/06-Αρμίνια Μπίλεφελντ: 16, 0
2006/07-Αρμίνια Μπίλεφελντ: 22, 1
2007/08-Αρμίνια Μπίλεφελντ: 8, 1

Το επόμενο 48ωρο αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα ο Γκόραν Γκάβρανσιτς. Ο Σέρβος αμυντικός της Ντιναμό Κιέβου, που έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ, θέλει να τα βρει και με την ουκρανική ομάδα, η οποία αξιώνει το -απαγορευτικό για τα δεδομένα του «Δικεφάλου»- ποσό του 1 εκατ. ευρώ. Οι Ουκρανοί δυσκολεύονται επειδή αναζητούν τρόπο για να καλύψουν τη διαφορά του συμβολαίου που έχουν υπογράψει με τον παίκτη, αφού οι Θεσσαλονικείς καλύπτουν μόνο τις 300.000 ευρώ από τα χρήματα που παίρνει ο διεθνής άσος.

Ο Γκάβρανσιτς δεσμεύεται με συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων με την Ντιναμό και με βάση αυτό η ομάδα του Κιέβου πρέπει να του καταβάλει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η μεταγραφή του 30χρονου μπακ στον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x