Stoiximan Super League

«Πράσινο» ανΑΚΤΩΡο!

Ένα ακόμη βήμα έγινε για την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Βοτανικού. Η κατασκευαστική εταιρία «ΑΚΤΩΡ» ανακοίνωσε την υπογραφή συμφώνου για την ανάληψη των έργων κατασκευής του «πράσινου παλατιού». Το συνολικό κόστος της κατασκευής υπολογίζεται σε 88,35 εκατ. ευρώ και η διάρκεια κατασκευής του έργου είναι 19 μήνες από την έκδοση της οικοδομικής άδειας ανέγερσης του νέου γηπέδου, κάτι που αναμένεται σε δύο μήνες. Απών από την πρώτη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ρέιντζερς στη Σκωτία θα είναι ο Σαριέγκι. Ο Ισπανός αμυντικός, που υπέστη κάταγμα στη μύτη στην αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στη Βέροια, προτιμήθηκε να μείνει στην Αθήνα. Επιστρέφουν στο βασικό σχήμα Γκούμας, Καραγκούνης και Σαλπιγγίδης. «Ελπίζω να πάω ως πρωταθλητής Ελλάδας στο EURO», ο Αντρέας Ίβανσιτς στον αυστριακό Τύπο.

Ένα ακόμη βήμα έγινε για την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Βοτανικού. Η κατασκευαστική εταιρία «ΑΚΤΩΡ» ανακοίνωσε την υπογραφή συμφώνου για την ανάληψη των έργων κατασκευής του «πράσινου παλατιού». Το συνολικό κόστος της κατασκευής υπολογίζεται σε 88,35 εκατ. ευρώ και η διάρκεια κατασκευής του έργου είναι 19 μήνες από την έκδοση της οικοδομικής άδειας ανέγερσης του νέου γηπέδου, κάτι που αναμένεται σε δύο μήνες. Απών από την πρώτη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ρέιντζερς στη Σκωτία θα είναι ο Σαριέγκι. Ο Ισπανός αμυντικός, που υπέστη κάταγμα στη μύτη στην αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στη Βέροια, προτιμήθηκε να μείνει στην Αθήνα. Επιστρέφουν στο βασικό σχήμα Γκούμας, Καραγκούνης και Σαλπιγγίδης. «Ελπίζω να πάω ως πρωταθλητής Ελλάδας στο EURO», δήλωσε ο Αντρέας Ίβανσιτς στον αυστριακό Τύπο.

Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα

Ένα ακόμη βήμα έγινε για την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Βοτανικού. Η κατασκευαστική εταιρία «ΑΚΤΩΡ» (θυγατρικής της Ελληνικής Τεχνοδομικής) ανακοίνωσε την υπογραφή συμφώνου για την ανάληψη των έργων κατασκευής του «πράσινου παλατιού». Το συνολικό κόστος της κατασκευής προσδιορίζεται στο ποσό των 88,35 εκατ. ευρώ και η διάρκεια κατασκευής του έργου είναι 19 μήνες από την έκδοση της οικοδομικής άδειας ανέγερσης του νέου γηπέδου. Επόμενο βήμα είναι η έκδοση της άδειας από το ΥΠΕΧΩΔΕ, κάτι που υπολογίζεται να γίνει εντός των επόμενων δύο μηνών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΤΕΒ ΑΕ ανακοινώνει ότι στις 8.2.2008 υπεγράφη, μεταξύ της θυγατρικής της εταιρείας ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ και της ΠΑ.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., συμφωνητικό για την κατασκευή του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Το συνολικό κόστος προσδιορίζεται στο ποσό των 88,35 εκατ. ευρώ (πλέον ΦΠΑ) και η διάρκεια κατασκευής του Έργου είναι 19 μήνες (από την Έκδοση της Οικοδομικής Άδειας Ανέγερσης του Νέου Γηπέδου)».

Μένει Αθήνα ο Σαριέγκι

Απών από την πρώτη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ρέιντζερς στη Σκωτία (Τετάρτη, 22:00, ΑΝΤ1) θα είναι ο Γιόσου Σαριέγκι. Ο Ισπανός αμυντικός, που υπέστη κάταγμα στη μύτη στην αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στη Βέροια και του έγινε ανάταξη, προτιμήθηκε να μείνει στην Αθήνα, αν και το προσεχές διάστημα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί φορώντας προστατευτική μάσκα. Οι Αντρέας Ίβανσιτς και Γιάννης Γκούμας, που έχουν κάποιες ενοχλήσεις, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο για καθαρά προληπτικούς λόγους και δεν τίθεται θέμα απουσίας τους από το ματς του «Άιμπροξ».

Επίσης, εκτός αποστολής έμεινε ο Νίκος Σπυρόπουλος, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ο Μανούτσο Γκονσάλβες, που αναμένεται στην Αθήνα την Πέμπτη και οι Σωτήρης Λεοντίου (έκανε θεραπεία), Σεμπάστιαν Ρομέρο, Τάκης Φύσσας (που δεν θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στα γνώριμα για εκείνον λημέρια της Σκωτίας) και Ορέστης Καρνέζης.

Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, ο Τζιόλης αναμένεται να πάρει τη θέση του Έκι Γκονζάλες, ενώ ο Καραγκούνης θα παίξει στη δεξιά πτέρυγα του κέντρου με τον Ίβανσιτς να είναι στην αριστερή. Ο Μάτος θα είναι το δεύτερο αμυντικό χαφ, ενώ οι Σαλπιγγίδης και Εντόι το δίδυμο της επίθεσης. Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν οι Μόρις, Γκούμας, ενώ ο Νίλσον θα παίξει δεξιά, με τον Βύντρα αριστερά, ενώ μία θέση κάτω από τα δοκάρια διεκδικούν οι Γκαλίνοβιτς και Μάλαρτζ.

Η αποστολή των «πρασίνων» θα αναχωρήσει στις 11:00 για τη Σκωτία. Στις 21:00 ο Παναθηναϊκός θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του στο «Άιμπροξ» με προπόνηση, ενώ μισή ώρα νωρίτερα ο Ζοσέ Πεσέιρο θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x